Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kto podpalił?
Gymnorhinus • 2018-05-17, 18:12
W tej ameryce to majo, zagatki same się rozwiozujo

Jako że ów Carlos nie jest do końca czarny, taka moja teoria: pierwiastek biały i czarny się pokłóciły, dlatego podpalił(czarny pierwiastek podpalił ale też zadziałał pierwiastek inteligencji białego, dlatego udało mu się uciec) ale miał wyrzuty sumienia, więc się przyznał (biały, przy czym tutaj zadziałał również pierwiastek głupoty czarnego).

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Pantilion 2018-05-17, 18:18
Chciał do rodziny... Tęsknił za zoo dla czarnych. Jedna małpa sama długo nie pożyje

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Essent 2018-05-17, 20:33
Są na świecie ludzie, którzy pragną coś przekazać ludzkości jakąś wiadomość lub jakąkolwiek informację ale ta kupa przyznała się do podpalenia
Zgłoś
chocho 2018-05-17, 21:09 5
Dawno nie widziałem tak zdziwionej miny jak miał policjant.
Zgłoś
peniseusz 2018-05-18, 13:41
jeszcze h🤬ja uniewinnią bo przed złożeniem wyznania nie odczytano mu praw

podpis użytkownika

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgłoś
A................y 2018-05-18, 14:48
@up
mówi się złożyć zeznanie
Zgłoś
sereja3 2018-05-18, 15:09 10
Zgłoś