📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
Tutaj głownie chodziło o psychikę. Rowerzysta okazał się gorszy.
Dlatego motocyklista i rowerzysta musi myśleć więcej - dla swojego dobra. Ja jako kierowca auta mam w dupie ich los, jeśli będę wyprzedzał rowerzystę czy skuter który jedzie 20-30 km/h i w tym czasie wyskoczy mi coś z naprzeciwka to zepchnę jednoślad do rowu bez cienia zastanowienia. Kierowca auta może sobie pozwolić na większy margines błędu. Jako że nie jeżdżę wogółe jednośladami, to mam w dupie ich los i ich problemy.
PatrolZG napisał/a:
Dlatego motocyklista i rowerzysta musi myśleć więcej - dla swojego dobra. Ja jako kierowca auta mam w dupie ich los, jeśli będę wyprzedzał rowerzystę czy skuter który jedzie 20-30 km/h i w tym czasie wyskoczy mi coś z naprzeciwka to zepchnę jednoślad do rowu bez cienia zastanowienia. Kierowca auta może sobie pozwolić na większy margines błędu. Jako że nie jeżdżę wogółe jednośladami, to mam w dupie ich los i ich problemy.
obyś szybko stracił prawo jazdy, im szybciej tym lepiej dla Ciebie i innych
Tak to jest z dużą pewnością siebie. Jednak rozmiar (pojazdu) ma znaczenie.
Zapamiętajcie sobie raz na zawsze, że na drodze każdy musi uważać i nie ważne czy to kierowca auta, motoru, roweru czy pieszy!
Coś z tym rowerzystą musi być nie tak... skoro mierzy się z automobilem.
Wiadomo, że jeśli dojdzie do kolizji, to właśnie on będzie bardziej narażony na cierpienie.
Wiadomo, że jeśli dojdzie do kolizji, to właśnie on będzie bardziej narażony na cierpienie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie