👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

erniii napisał/a:
Krzyknęły do Ciebie "sio" i uciekłeś?![]()
Wykształcone

Liczyłem przynajmniej na jakąś ludzką nogę przebitą kłem dzika...
Rozsądny gościu. A mówią że instynkt samozachowawczy zanika.
Mieszkam w mieście wojewódzkim (Olsztyn) i takie rzeczy to codzienność przed moim domem. Te dziki mają nawet swoją nazwe: Banda Kulawika...

Cytat:
Mieszkam w mieście wojewódzkim
Ciekawe w jakim mieszka Wojewódzki.

Na tym filmie rodzina dzików miała okazje być skamerowana przez rodzine parkinsona (czyt. kamerzyste) wziętego chyba z pobliskiego lasu, który widać na załączonym o to "video-obrazku" nagranym domofonem
Widać, że koledzy nie mieli jeszcze okazji uczestniczyć w polowaniu zbiorowym jako naganiacz
spotkanie oko w oko z szarżującym dzikiem niemal gwarantowane... i ten świst kul nad głowami... polecam

wiecie co jest najlepsze? ten filmik powstał na terenie miast Łódź

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie