👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś wygląda jak moja ciotka a spalił więcej trawy niż wujek skosił....jest ok..

Daje piwo bo właśnie z głośników leci Children of the Grave a odpowiedz godna podziwu

nie pojmuje jak Ozzy potrafi wyraźnie śpiewać a nie umie mowić
Piwo za Ozzy'ego
10x piw za nie znanie Justina Biebera
Chyba wstawie wszystim komentującym
10x piw za nie znanie Justina Biebera
Chyba wstawie wszystim komentującym

moglem szybciej skomentowac to bym chociaz piwo dostał...
pewnie go zna tylko chciał być fajnym.
Cytat:
gdyby nie 4chan, joemonster, demotki, komixxy i, niestety, sadistic też żyłbym w słodkiej niewiedzy, że 12 letnie dziecko przed mutacją,po kastracji robi karierę w szołbiznesie.
hemik01 napisał/a:
... Piwko dla szefa !
No zajebiście. Kiedy i gdzie?

widziałem tego pedała w telewizji ale nie wiedziałem jak sie nazywa . dopiero po wklepaniu go w google skminiłem kto to . wiec nie jestem gejem

Że jest jeszcze kilku szczęśliwców i go nie zna...
Szok co
?

Szok co

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie