Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
_................_ 2011-10-12, 19:07 2
XXI wiek, ludzie zdążyli wylądować na księżycu, klonują zwierzęta, potrafią leczyć bez użycia szamanów. A ci dalej wierzą w jakieś brednie, że ludzie składają jaja, a potem trzeba je wysiedzieć.

ps, zajebisty wybór, leżeć jako jajko między brudnymi obwisłymi jajami rabina, zawszoną zapuszczoną p🤬dą starej zakonnicy, albo rozj🤬ą p🤬dą z grzybem k🤬y. Chyba żaden nie jest zbyt dobry, więc to chyba jeździ po żydach katolach i ateistach.
Zgłoś
h................i 2011-10-12, 20:18 5
Po ateistach jeżdżą a Ty ślepy albo niedorozwinięty!!
Zgłoś
Takewon 2011-10-12, 23:41 1
A tam p🤬lenie, ja jakoś jestem ateistą i mnie to nie obraża, a raczej śmieszy A tak btw. wie ktoś z jakiego filmu/animacji jest ten wycinek?
Zgłoś
q................a 2011-10-12, 23:45
XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.

EOT!

skad sie biora kaczynscy ? z dupy...
Zgłoś
MilkyWayPL 2011-10-13, 2:23 3
Mary and Max jakby ktoś nie wiedział.
Świetna czarna komedia
Zgłoś
Å................l 2011-10-14, 22:50
Cytat:

XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.

X wiek, banda debili pajacuje naokoło posągu Świętowita podcierając sobie dupę wartościami, które niegdyś byly podstawami wychowania. Nie ma różnicy No dobra jest, słowiańskie wartości były znakomitsze.
Zgłoś
lomax 2011-10-17, 16:36
po żydach nie jeżdżą ?? a RABIN to kto?? Ty brudna, samotna prostytutko

podpis użytkownika

This is SPARTA!!!!
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-17, 16:38 1
lomax napisał/a:

po żydach nie jeżdżą ?? a RABIN to kto?? Ty brudna, samotna prostytutko

odrobiłeś lekcje? bo jutro ciężki dzień w szkole?

podpis użytkownika

Zgłoś
Riv3n 2011-10-17, 17:21
Ja tam wole jak śmieją się z zabobonów i ludzi wierzących w człowieka który chodził po wodzie
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-17, 17:26 1
Riv3n napisał/a:

Ja tam wole jak śmieją się z zabobonów i ludzi wierzących w człowieka który chodził po wodzie

ja będę się śmiał jak jakiś Bóg spali ich na stosie za 2011 i więcej lat bałwochwalstwa.

podpis użytkownika

Zgłoś
c................6 2011-10-17, 18:04 1
Jestem ateistą ale i tak mnie to rozbawiło, typowy stereotyp niewierzącego kreowany przez dziadów w czerni
Zgłoś
B................5 2011-10-18, 10:10 1
harakirii napisał/a:

Po ateistach jeżdżą a Ty ślepy albo niedorozwinięty!!

Według mnie ateistów powinni wysiadywać mędrcy
Zgłoś
S................n 2011-10-19, 0:37
Hahahahahahaha przepraszam ale nie wytrzymałem czytając posta w którym wyśmiewany jest żyd (rabin) i jednocześnie w opisie pisze że nie ma na celu wyśmiewać żydów.

Riv3n napisał/a:

A ja wole jak śmieją się z ateistów bo jakoś dziwne to jest że oni mają więcej do powiedzenia niż katolicy i do tego cały czas starają się udowodnić katolikom że Bóg nie istnieje.

W końcu ateiści tak samo jak katolicy są osobami wierzącymi. Nie ma osób nie wierzących.

Jedni wierzą w Boga inni wierzą że go nie ma a czy jest czy nie ma tego jeszcze nikt nie udowodnił.

Tak więc nikt nie ma pewności jak jest naprawdę ( chociaż ateiści i tak wiedzą lepiej ).

Skoro jesteś ateistą i uważasz że Boga nie ma to po jaką cholerę chcesz to udowodnić katolikom. Nie masz naprawdę innych problemów???

Nie obrażaj się na mnie ale na serio was k🤬a wszędy pełno niż katolików i świadków jehowy
Zgłoś