Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
tomek2302 2019-08-26, 19:41 3
Ciekawe jakie haki ma PO na PIS skoro nikt się za to nie wziął przed wyborami
Zgłoś
parolpl 2019-08-26, 21:44 2
PIS rządziło w 2006-2007, więc pewnie zdążyli coś ukręcić. Nie dziwiłbym się także, że będąc w opozycji bierne płakali te 8 lat.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-26, 22:28 2
tomek2302 napisał/a:

Takie same, jakie PiS ma na PO. Ręka rękę myje.
Zgłoś
Smokw 2019-08-27, 0:02 2
To nie tka chłopaki. Oglądam komisje rewizyjną odnośnie kamienic, amber gold i wyłudzeń vatu. Po kilku godzinach wiesz już kto kradł i jak kradł, a po kilkunastu godzinach wiesz już, że powinni wisieć. Po 100 opadasz z rezygnacji bo nie masz tych decydujących dowodów. a większość co słyszysz to " ja nie pamiętam" "nie wiem" "ja nic nie widziałem". Normalnie paranoja.
Zgłoś
traf 2019-08-27, 11:16
system w naszym kraju jest tak skonstruowany że nic nikomu się nie stanie,a ci którzy coś chcą ujawnić...no cóż - popełniaja samobójstwa możemy sobie jedynie popisać bo nie mamy realnych mozliwości na jakieś zmiany
Zgłoś
lesiot 2019-08-27, 11:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-27, 12:09 1
tomek2302 napisał/a:

Lepper miał dużą wiedzę o służbach specjalnych. Jak wiadomo służby specjalne, ich nadużywanie to specjalność PIS = Antoni Macierewicz.
Także winnych jego "samobójstwa" należy szukać na Nowogrodzkiej.
Zgłoś
Lee225 2019-08-27, 22:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-28, 0:54 4
Cytat:

Z jednej strony dają

Zgłoś
glesner1910 2019-08-28, 20:53
No nie wierzę. Materiał z prywatnej telewizji kaczyńskiego na sadolu :o teraz brakuje tylko rachonia z tvp w dialogo- masturbacji z jakimś posłem pisu..
Zgłoś
kolosasz 2019-08-28, 22:50
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-29, 11:33
Lepper... Kiedy pamięć o tym pajacu przepadnie w mrokach dziejów?
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-29, 17:15

Film przedstawia spotkanie które się odbyło w nocy z 5 na 6 czerwca 1992 w sejmie, podczas którego min. Donald Tusk , Lech Wałęsa, Waldemar Pawlak czy Tadeusz Mazowiecki podjęli decyzje by wystawić Pawlaka na urząd premiera Rzeczypospolitej. Rząd ten był jednym z najkrótszych - trwał 33 dni. Fragment pochodzi z filmu "Nocna Zmiana" Jacka Kurskiego i Michała Balcerzaka z 1994 roku.
Zgłoś
picolo 2019-08-30, 15:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem