Mariusz Polske zbaw.
Czekaj jeszcze trochę, w końcu zyska taką popularność i tyle ludzi zacznie go błagać, żeby do nas wrócił w roli polityka, aż tak się stanie. Byleby nie wylądował jako następny celebryta u palikota.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

czy jak ogladam tutaj Maxa to podbijam mu licznik na youtubie? bo jesli nie to ide na youtuba
Nie podbijasz, więc idź na yt i polub

Może na hardzie gdzieś jest ale nie znalazłem

ktoś ma to wideo z egzekucji?
Ta wiosna ludów była już chyba trzy lata temu, więc powodzenia.

podpis użytkownika
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Polska nie ma jeszcze problemu z Islamem bo taka bieda ze nawet brudasy nie chca przyjezdzac. Wiekszosc uzytkownikow Sadola widziala ciapatego na filmiku z Syrii, a islamizacja to kolejny temat zastepczy. Lepiej k🤬a drogi zacznijcie budowac, i dzieci plodzic, porzadek z wlasnym niezmienionym od 20 lat rzadem rzadem zrobcie zamiast zajmowac sie problemami zachodniej Europy, ktora notabene ma na Polaka wyj🤬e i traktuje nas jak tania sile robocza...
Ja byłem na wymianie między szkolnej w Holandii (Zwolle) i sam widziałem tą zarazę, która szwendała się po mieście.

Trzeba zrobić zrzutkę na kamerę dla Maxa żeby nagrywał w HD
P🤬lisz, teraz jest klimat

Kiedy my żyjemy.
Gdy ciapaci przyjdą do nas,
To ich rozjebiemy.
Tyle ode mnie ;D
.. Nowa Zelandia to ładny kraj

podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

ktoś ma to wideo z egzekucji?
taki hard to c🤬j nie hard. Tutaj tego nie znajdziesz. Materiały z egzekucji są usuwane.