👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czy jak ogladam tutaj Maxa to podbijam mu licznik na youtubie? bo jesli nie to ide na youtuba
Kemawir napisał/a:
Mariusz Polske zbaw.
Czekaj jeszcze trochę, w końcu zyska taką popularność i tyle ludzi zacznie go błagać, żeby do nas wrócił w roli polityka, aż tak się stanie. Byleby nie wylądował jako następny celebryta u palikota.
Stwierdzam, że Pan Max naszego działu hard nie widział skoro nie chce nam pokazać egzekucji ^^
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

NieWiemZeWiem napisał/a:
czy jak ogladam tutaj Maxa to podbijam mu licznik na youtubie? bo jesli nie to ide na youtuba
Nie podbijasz, więc idź na yt i polub

ktoś ma to wideo z egzekucji?
Może na hardzie gdzieś jest ale nie znalazłem

slannesh napisał/a:
ktoś ma to wideo z egzekucji?
Ta wiosna ludów była już chyba trzy lata temu, więc powodzenia.
Panie Maksie, jeśli Pan to czyta to mam dwa pytania: Jakie Pan lubi piwo i na jaki adres wysłać?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie