Polska nie ma jeszcze problemu z Islamem bo taka bieda ze nawet brudasy nie chca przyjezdzac. Wiekszosc uzytkownikow Sadola widziala ciapatego na filmiku z Syrii, a islamizacja to kolejny temat zastepczy. Lepiej k🤬a drogi zacznijcie budowac, i dzieci plodzic, porzadek z wlasnym niezmienionym od 20 lat rzadem rzadem zrobcie zamiast zajmowac sie problemami zachodniej Europy, ktora notabene ma na Polaka wyj🤬e i traktuje nas jak tania sile robocza...

Skoll napisał/a:
Wiekszosc uzytkownikow Sadola widziala ciapatego na filmiku z Syrii, a islamizacja to kolejny temat zastepczy.
No cóż jeśli ktoś jeszcze dysponuje linkiem do tego filmiku to chętnie go nagrodzę za to piwem jeśli się ze mną nim podzieli. A wracając do tematu filmiku wszystko się niestety zgadza, jedynym wyjściem jest wyp🤬olić ich z Europy na zbity pysk i p🤬lnąć bombę, bo to gorzej niż zaraza.
Jap🤬le kilkaset lat temu Europa podbijała świat, Polska była potężna(jeszcze wcześniej) a teraz k🤬a europa czeka aż nas zaleją j🤬e brudasy, albo wykupią chińczyki. K🤬a smutne to jest w c🤬j, jak bym mógł to bym ich pozajebywał, ale nie mogę
K🤬y przyjeżdżają i się rządzą, a politycy nic. Czyli musi być spisek bo po co k🤬a komu oni? rujnują kraje, gospodarki i kultury europy a te j🤬e sługusy które się rządzą nic z tym nie robią, tylko k🤬a po co im to?

c🤬jowo zawiązany krawat
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Drogi autorze, czy gdyby Mariusz wrzucił film w którym jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nazywa Cię k🤬ą, szmatą i jeździł po rodzince to też wrzucił byś tutaj jego klip zaraz po dodaniu na YouTube bez oglądania aby otrzymać kilka piw ?
Gorsze k🤬y jesteśta sępy na te piwa niż cygany na gruz...
Gorsze k🤬y jesteśta sępy na te piwa niż cygany na gruz...

Problem jest taki, że jak niemcy staną się kalifatem niemieckim lub francja czymś podobnym i wtedy będzie ciapaty prezydent/kanclerz z dostępem do głowic nuklearnych i całej armii. Gdy tak będzie islamizacja w Polsce potrwa góra tydzień i pozamiatane.

przypominam,
wg nieżyjącej już Baby Vangi -> 2043 – Europa i świat zaczynają się ekonomicznie odradzać. „Europa w większości muzułumańska”.
nie ma h🤬ja, czas wziąć sprawy w swoje ręce! Do broni bracia!
wg nieżyjącej już Baby Vangi -> 2043 – Europa i świat zaczynają się ekonomicznie odradzać. „Europa w większości muzułumańska”.
nie ma h🤬ja, czas wziąć sprawy w swoje ręce! Do broni bracia!

MówMiAndrzej napisał/a:
Problem jest taki, że jak niemcy staną się kalifatem niemieckim lub francja czymś podobnym i wtedy będzie ciapaty prezydent/kanclerz z dostępem do głowic nuklearnych i całej armii. Gdy tak będzie islamizacja w Polsce potrwa góra tydzień i pozamiatane.
Nosz do k🤬y... Brzmi znajomo.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:
To ja może dodam coś od siebie :
sadistic.pl/islamizacja-europy-vt201656,30.htm2179112
sadistic.pl/islamizacja-europy-vt201656,30.htm2179112