Niestety nie mam lepszego obrazu z tego zajścia, ale to nasze rodzime

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"A p🤬lisz jak stary Janusz przed telewizorem. Jak patrzę na grafiti przechodząc się po mieście to niektóre na prawdę są ładne. Jest różnica między bazgrołami naj🤬ego małolata typu hwdp psy j🤬 k🤬a szmata itp, itd, a artystycznym grafiti. Muszę to przyznać mimo że ja nigdy z tym nie miałem nic wspólnego. Jak dobrze jest wykonane to barwami upiększa szary miejski krajobraz, trzeba tylko być obiektywnym. Dlatego najgorsze jest to jak po oknach / szybach malują. To już jest sk🤬iałe. Ale gdy widzę na peronie jakiś przejeżdżający i fajnie pomalowany pociąg to aż się kreatywność w człowieku budzi. Tylko te okna k🤬a mogli by oszczędzić.
Kiedyś też byłem graficiarzem. Ten dreszczyk emocji, a rano duma z dzieła, które oglądają tysiące ludzi.
Ma to coś w sobie, szkoda że w dobie wszechobecnych kamer ta sztuka zanika...
Kiedyś też byłem graficiarzem. Ten dreszczyk emocji, a rano duma z dzieła, które oglądają tysiące ludzi.
nie wiem ile taki wagon kosztuje.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.A p🤬lisz jak stary Janusz przed telewizorem. Jak patrzę na grafiti przechodząc się po mieście to niektóre na prawdę są ładne. Jest różnica między bazgrołami naj🤬ego małolata typu hwdp psy j🤬 k🤬a szmata itp, itd, a artystycznym grafiti. Muszę to przyznać mimo że ja nigdy z tym nie miałem nic wspólnego. Jak dobrze jest wykonane to barwami upiększa szary miejski krajobraz, trzeba tylko być obiektywnym. Dlatego najgorsze jest to jak po oknach / szybach malują. To już jest sk🤬iałe. Ale gdy widzę na peronie jakiś przejeżdżający i fajnie pomalowany pociąg to aż się kreatywność w człowieku budzi. Tylko te okna k🤬a mogli by oszczędzić.
podpis użytkownika
"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...Kiedyś też byłem graficiarzem. Ten dreszczyk emocji, a rano duma z dzieła, które oglądają tysiące ludzi.
Dreszczyk emocji? Bo co?
bo huang ho dziadzie j🤬y. Opowiedziałbyś o swojej pasji masowania dżdżownicy maselniczką to dopiero by tu k🤬a wszyscy mieli ubaw. J🤬 Ciebie i tobie podobnych. możesz się ponapinać i to wszystko. Zaś chorym ludziom co latają z farbą wielkie pozdro. Lepsze to niż siedzieć przed kompem.
Do gazu z takimi artystami
Sama forma pusta i bezwartosciowa bez zadnego przekazu
Jedyny przekaz jaki prezentuja to patologie z ktorej pochodzą
podpis użytkownika
poker better than lifeChyba cię powaliło. Malowanie muralu po przetargu/konkursie/czymkolwiek celowo zaplanowym jest super, ale każde inne obsrywanie powierzchni powinno być karane pracami społecznymi w wymiarze kilku lat lub w przypadku odmowy wykonania takiej kary, po prostu więzieniem. Nienawidzę widoku graffiti na przystankach, wiaduktach, panelach dźwiękochłonnych, a już co mówiąc na wagonie pociągu. Takie półmózgi które to robią, najwyraźniej są tacy tępi, że nie mają pojęcia jak ciężko w skali społeczeństwa było wybudować/wyprodukować takie rzeczy.
Chyba cię powaliło. Malowanie muralu po przetargu/konkursie/czymkolwiek celowo zaplanowym jest super, ale każde inne obsrywanie powierzchni powinno być karane pracami społecznymi w wymiarze kilku lat lub w przypadku odmowy wykonania takiej kary, po prostu więzieniem. Nienawidzę widoku graffiti na przystankach, wiaduktach, panelach dźwiękochłonnych, a już co mówiąc na wagonie pociągu. Takie półmózgi które to robią, najwyraźniej są tacy tępi, że nie mają pojęcia jak ciężko w skali społeczeństwa było wybudować/wyprodukować takie rzeczy.