podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Człowieku,Wytrzezwiej nim coś Wrzucisz...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Lisek ja byłem pewien, że Tobie nogę uj🤬i, a nie mózg. No cóż NFZ
Mózg pewnie też
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Panie ~Velture, działy się panu nie poj🤬y?
No dobra,usmiechnalem się nawet,ale po chwili przypomniałem sobie gdzie jestem- na sadolu. Człowieku,Wytrzezwiej nim coś Wrzucisz...
Lisek ja byłem pewien, że Tobie nogę uj🤬i, a nie mózg. No cóż NFZ
Nie wk🤬iacie Pana Veltura ponieważ:
ktoś musi Wam piwniczakom materiały wrzucać, żebyście mogli przerwę w waleniu konia zrobić
Veltur w końcu się zestresuje, a jak wiadomo stres to zła rzecz jest, zrobi mu się skrzep i będzie trzeba zrzucić się na kolejną protezę
Nie wk🤬iacie Pana Veltura ponieważ:
ktoś musi Wam piwniczakom materiały wrzucać, żebyście mogli przerwę w waleniu konia zrobić
Veltur w końcu się zestresuje, a jak wiadomo stres to zła rzecz jest, zrobi mu się skrzep i będzie trzeba zrzucić się na kolejną protezę
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?