Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
haotyczny 2010-08-16, 21:51
głosowanie powinno odbywać sie przez internet przynajmniej te p🤬lone mocherowe berety nie beda glosowac
Zgłoś
Janusz~ 2010-08-16, 22:23 1
@up - moherowe kuhwa.
Nie wprowadzaj "haosu" do swoich wypowiedzi.

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
z................u 2010-08-16, 23:43 4
@up haotyczny
''haotyczny'' twój apel polityczny jest komiczny. Myślisz, że jesteś królem, chaotyczny pisze się przez ce-ha, chociaż ''haotyczny'' się rymuje z h🤬jem. Sp🤬alaj stąd z pędem i rozpędem, jesteś jak h🤬j, bo nie ważne jak napiszesz h🤬j czy c🤬j to nie będzie błędem. H🤬j nie ''haotyczny'' można pisać na dwa sposoby, chociaż twój każdy sposób będzie chaotyczny przez ce-ha i bardzo h🤬jowy.
Zgłoś
G................2 2010-08-17, 8:25
zdecydowanie
Zgłoś
yarzapp 2010-08-17, 8:46
Że też w tej ankiecie nie uwzględnili Macierewicza.

podpis użytkownika

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
serdel1 2010-08-17, 10:38 2
yarzapp napisał/a:

Że też w tej ankiecie nie uwzględnili Macierewicza.

Ten to mi sie kojarzy z doktorem Kupelwajzerem z Seksmisji.
I ten obled w oczach, znamionujacy jakas ciezka chorobe psychiczna.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2010-08-18, 8:29
I tak wszystkie polityczne mordy klamia i kradna, niewazna opcja w ktorej sa.

podpis użytkownika

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
gerwant 2010-08-18, 9:26
Ten naród jest już całkowicie ogłupiony, nikt nie zwraca już uwagi na 1000 dni nieróbstwa rządu, tylko aby ponabijać się z kaczyńskiego a najlepiej go zlikwidować, (jednego już zlikwidowali), Polacy dalej głosują na tych baranów którzy i tak codziennie r🤬ają nas w dupę.
Zgłoś
n................6 2010-08-18, 9:36
zgadzam się z przed mówco osobiście głosowałem na korwina-mike
Zgłoś
c................a 2010-08-18, 9:36 1
@gerwant

Bo tak, mamy wręcz zajebistą alternatywę dla obecnego rządu. No tych no... no tego... no... K🤬A, NIE ZNAM SIĘ NA POLITYCE, ale wybieranie pajaca który zachęca do robienia cyrku pod krzyżem... Wolę nic nie robiące PO, niż p🤬loną psychokaczkę.
Zgłoś
K................6 2010-08-18, 10:24
nagato456 - 'przedmówcą' tak w ogóle i głosowałem nie na 'korwina-mike' tylko na 'Korwin-Mikkego' jełopie jeden.
Zgłoś
dwakilo 2010-08-18, 11:06 1
serdel1 napisał/a:

Ten to mi sie kojarzy z doktorem Kupelwajzerem z Seksmisji.
I ten obled w oczach, znamionujacy jakas ciezka chorobe psychiczna.

To jest tak zwany "zespół Macierewicza", ciężka i nieuleczalna choroba psychiczna. Osoby, które cierpią na "zespół Macierewicza" doświadczają zaburzeń świadomości, spostrzegania, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Osoba znajdująca się w tym stanie ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą tej choroby jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów, przy czym należy tu rozróżnić psychozy chorych z prawidłowo zachowaną świadomością, od tych z towarzyszącymi im zaburzeniami świadomości. Na tę straszną chorobę cierpi już sam Jarkacz i coraz więcej członków PiSu. Chorobą zarazić można się przez stosunek analny.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
t................g 2010-08-18, 11:26
gerwant napisał/a:

Ten naród jest już całkowicie ogłupiony, nikt nie zwraca już uwagi na 1000 dni nieróbstwa rządu, tylko aby ponabijać się z kaczyńskiego a najlepiej go zlikwidować, (jednego już zlikwidowali), Polacy dalej głosują na tych baranów którzy i tak codziennie r🤬ają nas w dupę.

Zrozum chory człowieku że wyborcom nie chodzi o to kto ile obietnic spełni tylko o to żeby reprezentowali nasz naród ludzie normalni. Czyli nie chcemy w rządzie chorych na głowę osób jak Jarek, Antoś "wszyscy jesteście agentami" Macierewicz, Girzyński, Ziobro a przeważnie LEPPER I GIERTYCH bo to jest k🤬a wstyd. Ludzie z PiSu najwięcej uwagi poświęcają historii czyli Dziadek z Wermachtu, kto był w SB, UB kto zdradził Polskę i wojna o krzyż, a przeciętny wyborca uwierz mi ma to w dupie, chcemy iść naprzód bo przez takich ludzi których wymieniłem powyżej stoimy w miejscu i nic to nie zmienia. Jakoś nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek w Niemczech oskarżał Merkel o to że współpracowała ze Stasi Dzięki bogu teraz może być już normalniej
Zgłoś
s................l 2010-08-18, 12:55
i zniknął...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie