Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W Bielefeld w Niemczech, po strzelaninie przed sądem rejonowym około 13:30, 150 metrów od budynku, wszczęto operację policyjną po procesie o zabójstwo boksera Besara Nimaniego, zabitego 9 marca poprzedniego roku.

Oskarżony, 38-letni Hüseyin Akkurt, jest oskarżony wraz z 33-letnim Aymanem Dawoudem Kiritem, który nadal pozostaje na wolności. Świadkowie zgłosili liczne obrażenia, w tym brata Akkurta (postrzelonego w nogę) i ojca (ciężko rannego w serce).

Strzelec strzelał z chodnika, uciekł samochodem, kontynuując strzelanie, i pozostaje na wolności, chociaż jeden podejrzany został zatrzymany.

Policja zabezpieczyła teren za pomocą helikoptera i uzbrojonych funkcjonariuszy. Incydent może być związany ze sporem w półświatku, domniemanym motywem zabójstwa w stylu egzekucji dokonanego przez Nimaniego, w którym został postrzelony 16 razy przed kawiarnią.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
azerbah 2025-02-27, 1:26 12
A ja wiem o co chodzi w tym obrazku.

Zgłoś
Adiczek 2025-02-27, 5:48 10
Co za typowo niemieckie nazwiska mają sprawcy
Zgłoś
teściowa 2025-02-27, 6:17 4
azerbah napisał/a:

karabinek z magazynkiem jest na bluetooth, wiec nie musi go wyciagac z pasa
Zgłoś
KuBuX 2025-02-27, 8:37 2
azerbah napisał/a:

I policjanci są biali
Zgłoś
zn506 2025-02-27, 9:19 10
Dzień jak co dzień w giermanii. U nas to nawet policjantów nie będą wysyłać, tylko po fakcie antyterrorystów, żeby schwytali kilku internaautów za komentarze
Zgłoś
Clistwood 2025-02-27, 9:47 3
głosuj na SPD a zapewnimy ci jeszcze więcej takich atrakcji
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-02-27, 21:22 2
KuBuX napisał/a:

I policjanci są biali

Na tym zdjęciu.
W armii mają kozojebców i sm🤬chów.
To kraj stracony.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-27, 22:13
C🤬tych może nie złapią, ale za antyimigranckie komentarze na pejsbuku to pewnie już jakiś Hans karnego k🤬sa dostał
Zgłoś
fdfafasdasfafdaf 2025-03-01, 11:49
ja rozumiem ze sie musi propaganda zgadzac ale k🤬a tego to by nawet szejk co nie wie na co wydaje nie kupil
"typ ciezko ranny w serce"
plus to zdjecie no lol

podpis użytkownika

pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamie
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Zgłoś