Informacja dla tych co nie wychodzą z sadistic.pl i nie słuchaja wiadomości

Ciekawe co się stało? dodatkowo 200 km dalej znaleziono 2 tys śniętych ryb w tym samym czasie.
PS nie będę tłumaczył, większość z was zna angielski, a gimbusów to pewnie nie zainteresuje, bez urazy oczywiście.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-01-03, 21:43
nie będziesz tłumaczył bo.. nie umiesz.. gimbusie ;D
konto usunięte
2011-01-03, 22:08
Psss nie takie numery ze mną ... gimbusie

po tym tekście i tak ci nie pomogę zrozumieć
konto usunięte
2011-01-03, 22:55
konto usunięte
2011-01-04, 0:06
nie pamiętam czy to pierwsze zdanie Blade Runner, czy któreś z kolei, ale że wiem że tutaj sami oczytani to przepiszę:
"Na początku wyginęły wszystkie ptaki"
konto usunięte
2011-01-04, 13:25
hahah jedno slowo .... AMERYKANIE <lol2>
Cytat:
PS nie będę tłumaczył, większość z was zna angielski, a gimbusów to pewnie nie zainteresuje, bez urazy oczywiście.
waść, jakiej urazy? po nich trzeba jechać jak po polu traktorem
konto usunięte
2011-01-05, 0:07
znowu amerykańce coś testują :<
konto usunięte
2011-01-05, 0:15
Hmm... Jeżeli ktoś oglądał serial FlashForward (jakieś pół roku temu na ABC, a w polsce na AXN leciało), to tam działy sie identycznie rzeczy, kiedy amerykańce testowały jakieś urządzenia do wywoływania masowych utrat przytomności. Można by opracowac tutaj jakąś teorię spiskową, a serial polecam, chyba jedyny ciekawy w 2010 ;]
konto usunięte
2011-01-05, 0:18
ponoć doszli już do tego że w wyniku wybuchów sztucznych ogni ptaki się zestresowały, w panice zaczęły nisko latać, a że mają słaby wzrok (co mnie dziwi, ale tak przeczytałem), to rozbijały się o drzewa, domy, słupy i o siebie nawzajem
wszystkie miały poważne fizyczne obrażenia, raczej nie wynikające z tego że po prostu spadły na ziemię