Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:35
konto usunięte 2014-03-20, 9:58 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 9:59 36

Jestem zwykłym żałosnym frajerem. Aby dowartościować swój nędzny żywot pozakładałem kilkadziesiąt kont na tym forum i nastawiałem sobie z nich wirtualnych piw aby wypychać tematy z poczekalni oraz mieć najlepsze komentarze w tematach.
Zostałem na tym przyłapany i moje życie legło w gruzach więc obrażam innych na PW

treść komentarza została zmieniona i opisana na podstawie zachowania tego użytkownika
Zgłoś
jan.rzut 2014-03-20, 10:23 1
@Sipto, raczej nie fejki, jest 5 stron tej konwersacji. goldenline.pl/...s-rosja,576622/
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 10:28 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 10:39
Ktoś mnie lubi :d Pragnę zauważyć, że autor jednego z piw to "putjin" także może jednak coś w tym jest
Zgłoś
zoob3r3k 2014-03-20, 10:59 1
rozsiewają swoją czerwoną zarazę:
wiadomosci.onet.pl/swiat/moskwa-zaniepokojona-sytuacja-rosjan-w-estoni...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:01 10
Sipto napisał/a:

Ktoś mnie lubi :d Pragnę zauważyć, że autor jednego z piw to "putjin" także może jednak coś w tym jest

Nie może, tylko na pewno. Naprodukowałeś dziesiątki kont, robisz szopkę, przepychasz swoje tematy na główną i "piwkujesz" własne komentarze... Po co ci to forum skoroś taki samowystarczalny? Załóż własny serwis, zakładaj tematy, komentuj je i nagradzaj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:12
Sam ukazałeś bezsens tego procederu Poza tym nie da się mieć "dziesiątek kąt". O ile się orientuje to jest jakaś blokada na IP.
Zgłoś
jan.rzut 2014-03-20, 11:17 6
Sipto, śmieszny jesteś, rozumiem gdyby te piwa można było pić, ale po hui Ci piksele? Walisz sobie do tego?
Zgłoś
twojastaraluz 2014-03-20, 11:19 1
Zaraz będzie ban
Zaramonth, moja krew!

Sipto napisał/a:

O ile się orientuje to jest jakaś blokada na IP.

Na płytę główną od razu. Bonzo się znalazł.
Zgłoś
lansnaskary 2014-03-20, 11:23
Zgłoś
Sylarr 2014-03-20, 11:25 1
Trza było z Ruskimi zrobić rozbiór Ukrainy, a nie robić politykę pro-niemiecką. Brawo Sikora i Donald.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:27 3
Sipto napisał/a:

Sam ukazałeś bezsens tego procederu Poza tym nie da się mieć "dziesiątek kąt". O ile się orientuje to jest jakaś blokada na IP.

Ja nie tyle ukazałem bezsens tego procederu co twoją głupotę. Widzę że nadal idziesz w zaparte i udajesz,że to jednak nie twoje konta...

Nie ma blokad na IP, a nawet jeśliby takowe wprowadzono, to i tak łatwo je obejść (za przykład - spamer od namierzenia telefonu z którym portal walczy od kilku miesięcy).

Chciałeś być fajny, popularny ale wybrałeś drogę na skróty, posunąłeś się do oszustwa, próby oszukania systemu i za to powinna cię spotkać nagroda w postaci kilku warów oraz blokad multikont.

Więcej ci odpisywać nie będę, bo honoru nie posiadasz, instynktu samozachowawczego i uczciwości również. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:29 1
Zgłoś
~Angel 2014-03-20, 11:55 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem