Oby Szymon jednak nie przewidział przyszłości. Materiał dobry. piwko
konto usunięte
2014-03-20, 6:44
to nie jest przepowiednia szymona tylko amerykanskie analizy. ja to wogole jestem zdania, ze kazdy kraj czy nawet pojedyncze jednostki zadluzone na tyle, by nie moc tego w najblizszym czasie splacic, musza robic co im sie karze albo inaczej musza sie liczyc z pewnymi konsekwencjami. a wiadomo, ze kazdy powazny czlowiek biznesu musi myslec przyszlosciowo
no jednak nie przewidział, mamy 2014r i w sumie nic się nie dzieje i nie stanie, to jak z końcami świata bla bla bla
konto usunięte
2014-03-20, 8:03
Już widzę jak Rosjanie podchodzą do naszej granicy. Wiecie jak u mas w kraju będzie wtedy śmierdziało?
To posrają się w pory ze strachu wszyscy ci postępowcy, pacyfiści, genderowcy, pedały i inni tacy pseudofaceci.
konto usunięte
2014-03-20, 8:22
@Smutas
rosjanie z nami graniczą.
konto usunięte
2014-03-20, 8:35
Fajna dyskusja ludzi inteligentnych, mających rozeznanie w temacie i nie plujących jadem na innych uczestników dysputy. Szkoda że na Sadisticu to poziom wciąż praktycznie nieosiągalny.
konto usunięte
2014-03-20, 8:36
Nie tylko oni mieli taka wizję
@up
robią z niego Boga i drugiego Piłsudskiego, a on powiedział to, co wiedziało wówczas każde dziecko po pierwszej lekcji wos-u. Problem taki, że był na tyle głupi, że wygadał przed całym światem to, co mu wywiad podtyka pod nos z dopiskiem "tajne". Tylko on to wiedział? Nie, nikt po prostu nie był na tyle głupi, żeby to wywalić publicznie, ale on jak i brat najpierw mówią, później myślą.
konto usunięte
2014-03-20, 9:23
xjan
2014-03-20, 9:33
konto usunięte
2014-03-20, 9:43
@qubek90
Gratuluję. Ja też potrafię znaleźć link który jest w temacie.
konto usunięte
2014-03-20, 9:55
Pewnie do dzisiaj cała trójka przeszła już samobójstwo