Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aaaaaaaaaaaaaa 2019-11-16, 21:43 3
Dlatego trzeba kupować polskie smartfony "MANTA", Kruger i Mac, Myphone, Kiano itd...
Zgłoś
McQurwa 2019-11-16, 21:51 10
Co oni tam ukrywają?
~może smoka wawelskiego

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2019-11-16, 23:08 16
O k🤬a diabeł!

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Wasili666 2019-11-17, 2:00 3
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Dlatego trzeba kupować polskie smartfony "MANTA", Kruger i Mac, Myphone, Kiano itd...

To właśnie mógł być Kruger, tylko Fredi

podpis użytkownika

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
radek225 2019-11-17, 9:54 27

Dlatego trzeba kupować polskie smartfony "MANTA", Kruger i Matz, Myphone, Kiano itd...

Polskie.... Rozwaliłeś mnie. Importowane tanie gówno z Chin z "polskim" brandem. Tak, jakbyś w Chinach zamówił i sprowadził najtańsze samochody, a na maskę nakleił "Januszowóz", i wmawiał wszystkim, że to polskie auto, polska myśl technologiczna. Miałem sklep z telefonami, nasprzedawałem mnóstwo tych padlin, a Januszki mając do wyboru używanego Samsunga, albo nową Mantę, brali nową mantę. Bo nowe i GWARANCYJA. Za tydzień przychodzi Januszek i płacze, że chce zwrócić, po "polska" padlina zacina się na menu, a aplikacje chodzą tak płynnie, że widzi tylko pokaz slajdów. Tych wynalazków nawet wrogowi nie polecam. Rozkręcałem każdą tą markę, w środku jakość wykonania przypomina prototyp zrobiony przez studenta politechniki na jakieś zaliczenie na studiach. Nie warto tego kupować nawet jak rozwali ci się telefon i czekasz 2, 3 miesiące, aż kupisz coś lepszego. Lepiej kupić w komisie za 200-300 zł jakiegoś używanego Samsunga A5, J5, niż takie nowe padło.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
siwy142490 2019-11-17, 10:17 1
Jak poskładała tak MA! Suka
Zgłoś
fumoffu0_0 2019-11-17, 11:02 10
radek225 napisał/a:

Polskie.... Rozwaliłeś mnie. Importowane tanie gówno z Chin z "polskim" brandem. Tak, jakbyś w Chinach zamówił i sprowadził najtańsze samochody, a na maskę nakleił "Januszowóz", i wmawiał wszystkim, że to polskie auto, polska myśl technologiczna. Miałem sklep z telefonami, nasprzedawałem mnóstwo tych padlin, a Januszki mając do wyboru używanego Samsunga, albo nową Mantę, brali nową mantę. Bo nowe i GWARANCYJA. Za tydzień przychodzi Januszek i płacze, że chce zwrócić, po "polska" padlina zacina się na menu, a aplikacje chodzą tak płynnie, że widzi tylko pokaz slajdów. Tych wynalazków nawet wrogowi nie polecam. Rozkręcałem każdą tą markę, w środku jakość wykonania przypomina prototyp zrobiony przez studenta politechniki na jakieś zaliczenie na studiach. Nie warto tego kupować nawet jak rozwali ci się telefon i czekasz 2, 3 miesiące, aż kupisz coś lepszego. Lepiej kupić w komisie za 200-300 zł jakiegoś używanego Samsunga A5, J5, niż takie nowe padło.

Serio ty jego post wziąłeś na poważnie?

Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-17, 11:02 3
radek225 napisał/a:

Polskie.... Rozwaliłeś mnie

<- Patrzcie! DEBIL!
Zgłoś
radek225 2019-11-17, 11:07
zomos napisał/a:

<- Patrzcie! DEBIL!

Nie ładnie tak publicznie pisać o własnym ojcu.

podpis użytkownika

Zgłoś
Perhydrol 2019-11-17, 11:28 1
↑ Jesteś jego ojcem?
Zgłoś
radek225 2019-11-17, 11:45 1
@up - śmiesz wątpić?

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-17, 12:10 1
k🤬a materac najadł się ostrego kebsa i pierdzi ogniem a wy robicie wielkie halo.

na jakim wyp🤬ówku wy żyjecie że nie widzieliście wcześniej takiego zjawiska.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-11-17, 13:05 2
radek225 napisał/a:

Polskie.... Rozwaliłeś mnie......

Ty mnie rozwaliłeś tym, że nie zrozumiałeś ironii. Zomos miał chyba rację
Zgłoś
radek225 2019-11-17, 13:16 1

Ty mnie rozwaliłeś tym, że nie zrozumiałeś ironii. Zomos miał chyba rację

Gdyby to było napisane ironicznie, to "polskie" powinno być wzięte w cudzysłowie. Poza tym są ludzie święcie przekonani, że te pseudo wyroby są polskie, a na sadolu nie zakładam, że wszyscy są obyci z elektroniką. Dlatego nie wyczułem tutaj nawet nuty ironii, kretynie. To, że jesteś kretynem, nie znaczy, że ja nim jestem. Nie mierz innych swoją miarką.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie