Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-04-25, 10:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
el polaco 2011-04-25, 11:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Abhorsen 2011-04-25, 13:14
Zgłoś
BoomShakaLaka 2011-04-25, 13:45
tak a propos pomników:

mimo że mongolski to i tak zajebisty
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-25, 18:28
Hah, rozśmieszasz mnie.
Trolling?
Spójrz na moje posty, jeśli według Ciebie każda dyskusja to trolling - brawo.
Interpretacja tematu,
Pomogę Ci w tej kwesti, jako że human jestem.
Co przedstawia fotka?
Przeróbkę pomniku - jest na to zbiorczy?

No nic, koniec tej "dyskusji", poprawiłeś mi humor, ale wszystko co dobre..

Ah, tam w zbiorczym jest przeróbka pomnik na Cthulhu, a przeca jest na to zbiorczy!
Kurczę, powinieneś zwrócić Baalpowi uwagę, że umieszczenie tego materiału w zbiorczym jest niewłaściwe, bo interpretacja zbyt trudna

Podjęcie dyskusji, i nazwanie jej trollingiem przez oponenta, jest jak nazwanie propagandą wyliczania rządowi wad.

sadol.pl/jezus-chrystus-krol-vt54757,30.htm450987 tu masz Cthulhu, liczę na reakcje zgodną z zasadami, podług których tego tematu tam nie wsadzisz.
Zgłoś
pakicito 2011-04-25, 20:30
Zgłoś
~Angel 2011-04-25, 20:52

podpis użytkownika

Zgłoś
~Faper Noster 2011-04-25, 21:23 8
Masz oczywiście, Bogu, prawo do własnej interpretacji i to szanuję. Widzę, że powziąłeś sobie za punkt honoru udowodnić mi że nie mam racji, pozwól że przedstawię dlaczego tak nie uważam:
Bóg napisał/a:

Co przedstawia fotka?
Przeróbkę pomniku

Jak dla mnie, jest to przeróbka zdjęć Lecha i Marii z użyciem pomnika jako środka wyrazu i dlatego się może być osobną wrzutą. Co prawda nawiązuje do samej katastrofy więc od biedy można by tam też wrzucić- jednak nie bezpośrednio.
Zarówno temat wrzuty, jak i sam obrazek ma tworzyć jedną satyrę na masową histerię związaną z tym całym wydarzeniem, na przerost treści politycznych i co w naszej kulturze nie mniej istotne- religijnych (a raczej: kościelnych) nad czysto ludzkim aspektem tej (co by nie powiedzieć) tragedii. Na to nie ma póki co zbiorczego.

Proszę, alternatywny projekt, bardziej na czasie:

To, że mnie nie lubisz- masz prawo, że masz do mnie jako moda jakieś zastrzeżenia- jest na to dział organizacyjny, ale jeśli masz zastrzeżenia do moich wrzut- odnoś się do nich merytorycznie
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-26, 0:44
Żenada i syf dziwie się ze administrator daje wrzucac takie zdjecia robione przez GIMBUSÓW!
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-26, 23:27
Zgłoś
LadyBergamoth 2011-04-28, 17:36 1
Bóg napisał/a:

Co przedstawia fotka?

Tanie i monumentalnie rozwiązanie palącego problemu narodowego pt. godny pomnik kaczyńskich. Nie jest to ani przeróbka dżizasa świebodzińskiego, ani szydera z kaczek. Wnikliwy humanisto.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem