👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daj se siana .. Nie jestem zwolennikiem ich ale nie chce widziec ich twarzy na tym portalu ;/

Jest zbiorczy na to.
sadol.pl/jezus-chrystus-krol-vt54757,45.htm
Tutaj.
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-04-25, 09:53 ]
dla ścisłości- podpada w równym stopniu pod 2 różne zbiorcze. Dlatego jest oddzielnie
sadol.pl/jezus-chrystus-krol-vt54757,45.htm
Tutaj.

[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-04-25, 09:53 ]
dla ścisłości- podpada w równym stopniu pod 2 różne zbiorcze. Dlatego jest oddzielnie

Heh, nudne się zrobiło jeszcze przed końcem żałoby z tego tytułu. No ale- jest popyt, jest i podaż.
Gszysztow, to zrób lepsze i wrzuć.
Gszysztow, to zrób lepsze i wrzuć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie