Zauważyliście pewną prawidłowość na przestrzeni lat?
Brzydkie, podstarzałe i przygrube babsko broniące obcokrajowców.
Czemu nie widujemy ładnych, wysportowanych i seksownych młodych kobiet tak broniących egzotycznych panów? (18-20 letnie wieśniary dżesiki z wyp🤬dowa z 3 tonami szpachli na ryju się nie liczą)
Pytanie pozostawiam otwarte.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Brzydkie, podstarzałe i przygrube babsko broniące obcokrajowców.
Czemu nie widujemy ładnych, wysportowanych i seksownych młodych kobiet tak broniących egzotycznych panów? (18-20 letnie wieśniary dżesiki z wyp🤬dowa z 3 tonami szpachli na ryju się nie liczą)
Pytanie pozostawiam otwarte.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kuku-klakson... Co to ma niby wspólnego z nieumiejętnością mówienia po polsku?
Ku-Klux-Klan to nazwa brzmiąca identycznie we wszystkich językach cywilizowanych, kulturalnych i pokojowo nastawionych ludzi.
Ku-Klux-Klan to nazwa brzmiąca identycznie we wszystkich językach cywilizowanych, kulturalnych i pokojowo nastawionych ludzi.
Żeby mieć tatuaż Ku Klux Klanu w Polsce to trzeba być k🤬a idiotą.
Protestanccy heretycy mordujący Katolików są niby fajni bo mordują też murzynów?
- Jeśli dla mnie Islam jest jak dostanie wp🤬lu od grupki pijanych debili.
- A ż🤬dostwo jest jak obudzenie się z wyciętą nerką.
- To protestantanci i laicka lewica, są jak rak i hiv.
Protestanccy heretycy mordujący Katolików są niby fajni bo mordują też murzynów?
- Jeśli dla mnie Islam jest jak dostanie wp🤬lu od grupki pijanych debili.
- A ż🤬dostwo jest jak obudzenie się z wyciętą nerką.
- To protestantanci i laicka lewica, są jak rak i hiv.

Velture napisał/a:
Czemu nie widujemy ładnych, wysportowanych i seksownych młodych kobiet tak broniących egzotycznych panów?
W zasadzie to była fajna włoszka, pracownica ośrodka dla imigrantów. Osobiście nie dotarłem do filmiku, ale brudasy walcząc o swoje prawa, grupowo ubogacili kulturowo cały żeński personel ośrodka i sp🤬olili w świat.

To ktoś jeszcze ogląda telewizję? A no tak. Podludzie muszą meczyk obejrzeć i m jak milość
A co do komentarza tej pani mam następującą odpowiedź:
"Mów za siebie stara k🤬o."

A co do komentarza tej pani mam następującą odpowiedź:
"Mów za siebie stara k🤬o."
o k🤬a intyligencja prowadzącego jest przerażająca p🤬ląc, że ''Ku Klux Klan'' jest Polską nazwą. A j🤬a gównolepianka? To j🤬a gównolepianka. Ku Klux Klan? Za nich zawsze piwko.
voidinfinity napisał/a:
To ktoś jeszcze ogląda telewizję? A no tak. Podludzie muszą meczyk obejrzeć i m jak milość
![]()
Ja tam lubię kanały 200-203 na nc+
Pozdro dla kumatych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
"Abdul nie smuc sie ze sie z ciebie smieja w domu ci pale opierde." Tepy brzydki babsztyl.

Sam fakt, że konieczne było zwrócenie uwagi "nie śmiejemy się" świadczy o tym jak niski poziom reprezentuje teraz TVPis... Hołota zapraszana do programu tylko po to żeby nawrzucać tak pożądanych, populistycznych hasełek dla drugiej hołoty przed telewizorami.
BialyNigger napisał/a:
Sam fakt, że konieczne było zwrócenie uwagi "nie śmiejemy się" świadczy o tym jak niski poziom reprezentuje teraz TVPis... Hołota zapraszana do programu tylko po to żeby nawrzucać tak pożądanych, populistycznych hasełek dla drugiej hołoty przed telewizorami.
Nie ogarniam twojego trollingu.
Z początku myślałem ,że jesteś zwyczajnym trollem ale okazuje się ,że ty się dop🤬lasz do wszystkiego. Nie pasuje ci prawactwo, lewactwo, centrum, pedałyt, ż🤬dzi, biali, polacy itd.
Znaczy jesteś zwykłym frajerem który był gnojony za gówniarza i nienawidzi wszystkich i p🤬li wszystko w necie.
Mam własne poglądy i bardziej szanuję j🤬ych lewaków rowerzystów niż ciebie bo oni chociaż dają się j🤬 za coś a ty jesteś jak kundel na wsi. Szczekasz na wszystko bez powodu.
podpis użytkownika