📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

wypowiedź niezwykle zwięzła. Nasi politycy powinni się od niego uczyć.
Trochę to jednak smutne, że rządzą nami niedorozwoje, które poziomem nie dorównują temu 3-latkowi
Trochę to jednak smutne, że rządzą nami niedorozwoje, które poziomem nie dorównują temu 3-latkowi
up2
Sam się nadajesz na polityka. Tak zgrabnie zmieniłeś temat z podekscytowanego dzieciaka na rudego niedorozwoja...
ps. Tyko nie wyskakiwać mi, że nikt nic o rudych nie pisał bo każdy chyba wie kogo miał na myśli;)
Sam się nadajesz na polityka. Tak zgrabnie zmieniłeś temat z podekscytowanego dzieciaka na rudego niedorozwoja...
ps. Tyko nie wyskakiwać mi, że nikt nic o rudych nie pisał bo każdy chyba wie kogo miał na myśli;)

Coś ostatnio na sadisticu dużo małych dzieci się pojawia ... Na miejscu administracji sprawdził bym paru useropedobearów

Cytat:
Jeden napisał a drugi pisze w liczbie mnogiej. Trąci zeszłym ustrojem. W domu wszyscy z czerwonymi chustami chodzą czy ci się tak wypsnęło?
Nie wypsnęło mi się. W czerwonych chustach nie chodze, ale za to uważam, że komunizm powinien zapanować na całym świecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie