👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Ty debilu .. To, że nie robi tego ni szybko ni efektownie nie oznacza, że nie jest w tej sztuce mistrzem.
Ty debilu .. To, że nie robi tego ni szybko ni efektownie nie oznacza, że nie jest w tej sztuce mistrzem.
Jeżż napisał/a:
(...Ja znam Marka z dębnik co skręca lolka w autobusie, bez stołu, jedną ręką trzyma się wieszaka i jeszcze się rozgląda czy ludzie nie iwidzą - na ziemie nie spada nawet ziarenko. Brawo Marku.
To idź go uściskać bo dobrą robotę robi

skubany zanim zaczniesz inwektywy odpowiedz na pytanie które zadałem cyt: "a poza tym po czym wniosek że gość jakiś kozak w kręceniu, ani szybko ani widowiskowo ani nic specjalnego... " debil to twój stary z jego synem
podejrzewam ze na kubie tak skręcających cygara jest tylu ilu u nas fachowców od opróżniania browara
podejrzewam ze na kubie tak skręcających cygara jest tylu ilu u nas fachowców od opróżniania browara

Do USA nie mozna od tak sobie wwiezc kubanskich cygar, tak jak Amerykanie nie maja prawa od tak sobie poleciec na Kube.

Łohoho, mamy tutaj niezłego drania !
Wyluzuj, kogo to niby obchodzi .. ?

Wyluzuj, kogo to niby obchodzi .. ?
Miałem okazje palić kubańskie cygaro. Generalnie śmierdzi szczochem ale po odpaleniu smak i aromat nie do przebicia

Skubany co masz do vlodyxa? mnie np. obchodzą te niuansiki importowe Kuba/Usa

siabadibi napisał/a:
Miałem okazje palić kubańskie cygaro. Generalnie śmierdzi szczochem ale po odpaleniu smak i aromat nie do przebicia
Może ci czarny dał nie tą "parówkę" co trzeba? :d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie