Wypada z trasy... a kibic zostaje "okradziony!"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
2014 rok, szybko rozwijająca się technologia a nagranie w jakości niczym z kamery VHS ...
Up :
Dokładnie tak, przywódca wioski, jemu po wino idą, on jest trzeci po bogu i księdzu. Tylko czemu nagrywa na takim zoomie z odległości 30 metrów ? Pewno kamerę "pożyczył" od chudego Ryśka.
Dokładnie tak, przywódca wioski, jemu po wino idą, on jest trzeci po bogu i księdzu. Tylko czemu nagrywa na takim zoomie z odległości 30 metrów ? Pewno kamerę "pożyczył" od chudego Ryśka.
nie oszukujmy sie ten zderzak nawet jak trafi do kubicy to zostanie wyrzucony na smieci, bo zatrzaski i prowadnice pewnie juz polamane.
Pf. Myślał ze pamiątka, a części z rozwalonego samochodu Kubicy to normalka. Chłopak widać nie w temacie
Ej sory że spytam, ale wydaje mi się, że ten zderzak o którym mówicie to lotka z dachu ? Ale co ja tam wiem, wracam do kuchni
sylwusiex napisał/a:
Ej sory że spytam, ale wydaje mi się, że ten zderzak o którym mówicie to lotka z dachu ? Ale co ja tam wiem, wracam do kuchni
![]()
Hahaha, łap zimne piwo za ten trafny komentarz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie