👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pora zastanowić się czy ma odpowiednie kwalifikacje do TEGO sportu.
Piwo za opis
Piwo za opis

Ale zdajecie sobie sprawe, ze wlasnie walczy o 4te miejsce w tym rajdzie Francji? Walczy z kierowcami, ktorzy przez cale zycie zjedli zeby na rajdach,podczas gdy on napieral w F1...
Janusze motosportu...
Janusze motosportu...

Robert Kubica jeździ dla siebie a nie dla takich ludzi jak Wy, którzy chcieli by tylko Polaka w prestiżowym F1. Jego pasją od zawsze był rajdy. On wymusił na Renault aby w kontrakcie miał pozwolenie na jazdy w WRC. To jest po prostu jego pasja. Widzę też, że w komentarzach udziela się wielu troli, ale chcę uświadomić tylko takich cwaniaczków-polaczków. Jak sami chcecie Polaka w F1 to spróbujcie a nie, że ktoś za was to zrobi.
Jest 4 w generalce tego rajdu, więc nie wiem z czego się śmiać, każdy wypada, ale akurat Kubicę uchwycili. Ciekawe jakbyście mieli tylko jedną rękę sprawną czy jeździlibyście w ogóle samochodem? A on się do tego ściga, trochę pokory...

JAjkowodoRkeczykiel napisał/a:
Robert Kubica jeździ dla siebie a nie dla takich ludzi jak Wy, którzy chcieli by tylko Polaka w prestiżowym F1. Jego pasją od zawsze był rajdy. On wymusił na Renault aby w kontrakcie miał pozwolenie na jazdy w WRC. To jest po prostu jego pasja. Widzę też, że w komentarzach udziela się wielu troli, ale chcę uświadomić tylko takich cwaniaczków-polaczków. Jak sami chcecie Polaka w F1 to spróbujcie a nie, że ktoś za was to zrobi.
Taa? A po wypadku mówił że jego największym marzeniem jest wrócić do F1, więc chyba masz złe info
Człowiek wychowywał się do innej dyscypliny, do WYŚCIGÓW, całe życie na torze, a nie na rajdy.
Polak robi to co kocha, jeździ i to mimo takiej kontuzji,
Jak manekin ? Wygraj odcinek specjalny w rajdzie WRC, tak jak Kubek dziś we Francji.
To jego 1. sezon, myślicie że Ogier od razu wygrywał ? Kubica to mega talent motosportu. Jeszcze zamknie wam mordy wynikami. A to, że wypada z trasy to jest normalne w WRC, wypowiadają się ludzie co nie mają o tym pojęcia, byle tylko hejtować.
Polak robi to co kocha, jeździ i to mimo takiej kontuzji,
Jak manekin ? Wygraj odcinek specjalny w rajdzie WRC, tak jak Kubek dziś we Francji.
To jego 1. sezon, myślicie że Ogier od razu wygrywał ? Kubica to mega talent motosportu. Jeszcze zamknie wam mordy wynikami. A to, że wypada z trasy to jest normalne w WRC, wypowiadają się ludzie co nie mają o tym pojęcia, byle tylko hejtować.
jprdl ja przez cale zycie nie mialem tyle wypadkow co on na 1km trasy
no i jeszcze nie potrafi nawet skrecic normalny zakret na 2x musi jechac
no i jeszcze nie potrafi nawet skrecic normalny zakret na 2x musi jechac

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie