👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda chłopaka ma ogromny talent pierwszy polak w F1 zarabiał krocie a Renault tyle razy prosiło go Robert wyluzuj z tymi rajdami ale nieeee wrażeń mu brakowało miał wszystko a jednak za mało mu było.
Dobrze że powoli wraca sprawność jego dłoni przecież zdobył mistrzostwo świata wrc2 ale o F1 to może zapomnieć jego 5 minut minęło bezpowrotnie.
Dobrze że powoli wraca sprawność jego dłoni przecież zdobył mistrzostwo świata wrc2 ale o F1 to może zapomnieć jego 5 minut minęło bezpowrotnie.

"Dobrze że powoli wraca sprawność jego dłoni"... haha. Jego dłoń służy już chyba tylko do liczenia palców. Złożyli mu łapę, żeby tylko była. Zero czucia, zero nerwów. Popatrz jak ona wygląda. Manekin ma sprawniejszą rękę.

Widze sami eksperci a pewnie nie odrozniaja rajdow od wyscigow ... Przypomne tylko ze Mcrae tez dzwonil co rajd, Latvala tez fzwonil co rajd ... Kuzaj tez i co ? Kazdy cos osiagnal wiec dajcie sobie nie wstrzymanie i zobaczycie, ze Kubica bedzie Mistrzem WRC juz nie dlugo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie