👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Puchatek im bardziej dmuchał tym pszczół na plastrze miodu było więcej...
dennissliwa napisał/a:
Szkoda że nie ma zdjęcia po godzinie od zjedzenia tego plastra miod
morda aby się nie zmieściła w kadrze
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
W kadr by się nie zmieścił
RYHOO napisał/a:
morda aby się nie zmieściła w kadrze
Coraz bardziej odkrywczy widzowie sadola. Szkoda tylko, że czytanie ze zrozumieniem to ogromny problem. RYHOO, to do Ciebie piszę, bo możesz nie załapać.

smc napisał/a:
Translator
Pyta: " gdzie ta Niedźwiedzica, co mam ją wyr🤬ać"
Spaprałaś dowcip

XD przecierż on już nie żyje za dużo trucizny lub jadu
do tego jest chudy

Prawdziwy twardziel nie je miodu. Prawdziwy twardziel żuje pszczoły

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie