👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie ma zdjęcia po godzinie od zjedzenia tego plastra miod

Nie widzicie z🤬by, że kolo ma prawy policzek przecięty? Maltretują go psychopaci i tyle.
Parę filmików na podobnym poziomie i z Polski było. Jak gość za bełta czy browara mysz żywą zjada, a totalny debil to nagrywa i myśli, że jest zabawny.
Żenujące gówno występuje na całym Świecie. Ale gorsi są ci, którzy udają, że są ślepi.
Parę filmików na podobnym poziomie i z Polski było. Jak gość za bełta czy browara mysz żywą zjada, a totalny debil to nagrywa i myśli, że jest zabawny.
Żenujące gówno występuje na całym Świecie. Ale gorsi są ci, którzy udają, że są ślepi.
Cipczan napisał/a:
Nie widzicie z🤬by, że kolo ma prawy policzek przecięty? Maltretują go psychopaci i tyle.
Jak dla mnie to takie współczesne "12 prac Heraklesa"

dennissliwa napisał/a:
Szkoda że nie ma zdjęcia po godzinie od zjedzenia tego plastra miod
W kadr by się nie zmieścił

Dla zdziwionych. Istnieja pszczoły, które nie maja żądla, nazywaja się Meliponini, żyją w Afryce, Australii i... tak tak, w Azji.
Ciesze się, że mogłem pomóc.
Ciesze się, że mogłem pomóc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie