👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kazdy nawet to jadla bo skad wiadomo z czego w barach jest to robione skoro w pl coraz drozej
Żadni ważniacy, to w polskiej edycji mamy aktorów, ci z kolei są zajebistymi profesjonalistami i samo spotkanie z nimi to czysta przyjemność

SADSHIT napisał/a:
Karmy suche też próbujesz?
Smakuje jak zboże

Odruchowo krytykujemy ludzi, którzy nas oceniają, a do tego są w garniakach i uważamy, że zgrywają ważniaków. W tym przypadku mają rację, koleś ma niską marżę, co jet dogodne dla klienta, ale nie dla niego. Producent pepsi, na produkcję 1 litra tego napoju, musi wydać około 50 groszy, gdzie w sklepie za 1 litr płacimy mniej więcej 4 złote. Pan kucharz zakłada firmę, w której nie wie ile tej firmy należy do niego. Odrzucił propozycję, na której mógł zarobić ogromne pieniądze. Niektórzy ludzie, za wymyślone logo nie biorą od danej firmy całościowego wynagrodzenia, tylko np. 5 groszy od sprzedanej sztuki i wychodzą na tym 1000 razy lepiej. Więc ocena "rekinów" nie powinna być zaskakująca. Ale podanie im psiego żarcia, fajnie wyszło

Ładnie ich zgasił, a potem oni pokazali mu że jest idiotą. Po pierwsze jak się robi interesy to trzeba się przygotować, a po drugie "nie gryzie się ręki która daje ci jeść".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie