👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież te nasze kabarety to teraz nawet w 1% nie dorównują im ;/ ehh
To były czasy, kabaret Tey, Za chwile dalszy ciąg programu i tym podobne. Jak kolega wyżej napisał...to se ne vrati.
Pozostał nam YT i wspominki.
Pozostał nam YT i wspominki.
@oglądacz, wyjdź proszę, zamknij szczelnie drzwi i nie wracaj, dziękuję bardzo

ja nie kojarzę zdcp, a gimbusem nie jestem, poza tym nie jest mi ta wiedza potrzebna do "zrozumienia" tego video. Jest zajebiste, zresztą tak jak reszta dobrych kabaretów, w których nie chodziło tylko o robienie z siebie debila i udawanie zwierzęcia tak jak jest to w dzisiejszych pseudo kabaretach (nie mówię o mumio bo zrobili kawał dobrej roboty). P.s. muzyczka też dobra, kojarzy mi się z Rejsem Marka Piwowskiego
wróć, nie załapałem, ze zdcp to nazwa kabaretu
może to dlatego, iż jestem skuty.
no dobra, na prawdę nie jestem skuty, nie wiem co to życie i jestem gimbusem
wróć, nie załapałem, ze zdcp to nazwa kabaretu

no dobra, na prawdę nie jestem skuty, nie wiem co to życie i jestem gimbusem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie