
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A nie jak na wiosnę przy grillu trzeba te kiełby stać i przewracać.
Co Wy tylko mrożonki jecie? Świeża rybka też lubi ogonkiem zamerdać.
O kurach biegających bez łba po spotkaniu z siekierą nawet nie wspomnę.
O kurach biegających bez łba po spotkaniu z siekierą nawet nie wspomnę.
żywa pokrojona rybka na talerzu - sashimi serwowane w Japonii
małże grillowane żywcem (od 13:50)
małże grillowane żywcem (od 13:50)
Ja tam wolę jak jedzenie na mnie nie patrzy i nie mruga i jak jest przed przyrządzeniem zabite. Nigdy nie jadłem niczego żywego, chyba że jadąc na rowerze połknąłem muchę.
Juzwa napisał/a:
Ja tam wolę jak jedzenie na mnie nie patrzy i nie mruga i jak jest przed przyrządzeniem zabite. Nigdy nie jadłem niczego żywego, chyba że jadąc na rowerze połknąłem muchę.
Zapomniałeś o plemnikach

A to nie włókna mięśni się kurczą na ogniu i dlatego truchło się rusza?
petru23 napisał/a:
A to nie włókna mięśni się kurczą na ogniu i dlatego truchło się rusza?
Tak to prawda,identyczne widowisko zaobserwowałem podczas smażenia sumika karłowatego tzw byczka. Po wypatroszeniu i wrzuceniu na patelnię wił się jak gdyby nigdy nic
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie