👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass napisał/a:
Tak go TVN bojkotuje i straszny Wojewódzki
![]()
Obrazek
Chłopcze jak ja słuchałem Aya Rl to waliłeś kupę w pieluchy i mama Ci zasmarkany nos podcierała.
Jak zwykle NIE MASZ ARGUMENTÓW to wjeżdżasz ad personam. Jebie mnie to że próbujesz zgrywać starego i doświadczonego ale twoje argumenty są poważnie biedne. Nic nie poradzę że nie umiesz na dwa proste zdania odpisać z sensem. Dziękuję dobranoc.

"Prawica ma nowego idola i autorytet moralny.
Nawróconego na narodowy katolicyzm anarchistę."
Fragment 'NIE'.
ALICJA WILCZEWSKA
Nawróconego na narodowy katolicyzm anarchistę."
Fragment 'NIE'.
ALICJA WILCZEWSKA

Komu rano nie staje ten piwa nie daje. A poważnie, to nie miejsce na politykę. Piłsudski raz powiedział "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją."
Tołdi napisał/a:
Jak zwykle NIE MASZ ARGUMENTÓW to wjeżdżasz ad personam. Jebie mnie to że próbujesz zgrywać starego i doświadczonego ale twoje argumenty są poważnie biedne. Nic nie poradzę że nie umiesz na dwa proste zdania odpisać z sensem. Dziękuję dobranoc.
Po prostu jesteś za głupi, żeby z tobą dyskutować.

Ja nie wiem czym Wy się ludzie podniecacie. Od starożytności był wódz, który rządził i robił z poddanymi co chciał. Nic się nie zmieniło jeśli chodzi o rządzenie. Zmienił się natomiast system sądowniczy i administracyjny. W Polsce pracuje 40% ludzi w wieku produkcyjnym w administracji. Chcecie jeszcze z czymś tu dyskutować? ludzie, którzy pracują w administracji myślą tylko jak utrzymać rodzinę a nie jak zmienić świat. Na tym polega nasza biedna demokracja. Ludzie powinni mieć więcej wyboru, ale jednocześnie prawo musi być przejrzyste i czytelne dla zwykłych obywateli, bo od tego zaczyna się nieufność.

Bardzo dobrze. Niech coraz więcej mówi że system jest zły i może damy radę coś zmienić. Pal licho, że JOWy są PO na rękę, ale przynajmniej jest to lepsze niż system partyjny. Dalej przystaje, że w Polsce i ogólnie w Europie potrzeba radykalnych zmian przeciwko socjaldemokracji, ale to dobra droga. Obyśmy się tylko nie obudzili w kryzysie albo co gorsza jak już nie będziemy mieli żadnej mocy w sprawie Polski, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi przepowiadają, że tak będzie.
jaca2790 napisał/a:
W Polsce pracuje 40% ludzi w wieku produkcyjnym w administracji. Chcecie jeszcze z czymś tu dyskutować?
Ja chcę.
Na początek, chciałbym się dowiedzieć skąd pochodzi ta informacja o 40%? Możesz podać źródło?
Bo mnie wiadomo o prawie 22%:
"Pracujący w sektorze publicznym stanowili w Polsce na koniec 2011 roku ok. 21,6% pracujących ogółem" - dane z analizy Forum Obywatelskiego Rozwoju Analiza-142012-Ile osób zatrudnia państwo polskie?

Cytat:
Kukiz sie zaszyl esperalem bo byl alkoholikem i nie ma usypiacza.
Alkoholikiem się zostaje do końca życia.

@up ja tak samo. We wrześniu implantowany Esperal po raz kolejny. Żałuję że nie zrobiłem fotek i nie dałem na harda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie