👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko cacy, Kukiz ma sporo racji. Od lat kilku prawi całkiem mądrze. Trzymam za Gościa kciuki. Ale:
W przypadku ludzi mających coś do powiedzenia przeważnie jest tak, że delikwent zbiera głosy za swoje poglądy, a po dostaniu się do sejmu zostaje (p)osłem, który tak ryczy, jak mu wódz w partii nakazuje.
Ot, i cała tajemnica wiary...
W przypadku ludzi mających coś do powiedzenia przeważnie jest tak, że delikwent zbiera głosy za swoje poglądy, a po dostaniu się do sejmu zostaje (p)osłem, który tak ryczy, jak mu wódz w partii nakazuje.
Ot, i cała tajemnica wiary...

@BrunerOvned w innym wywiadzie o tym też wspominał zresztą Kukiz nie pcha się do sejmu na takich zasadach, dla zainteresowanych odmiennym ustrojem politycznym rzucam link demokracjabezposrednia.pl/Wprowadzenie jeszcze długo nierealne do wprowadzenia ale plan całkiem dobrze ogarnięty

@Bruned W sumie nikt nie dochodzi do władzy, żeby służyc ludziom, ale po to, aby móc zapewnic sobie dobrobyt i swojej rodzinie za dietę poselską. Po prostu rodzą się ludzie, którzy żyją w szarej polskiej rzeczywistosci, ale mają pomysły z rozmachem, że zostaną posłem, ministrem itd.
Chęc posiadania władzy to druga sprawa.
Chęc posiadania władzy to druga sprawa.

Dobre, z tym kukizem to jak z magikiem. Co byś nie powiedział banda matołów stanie za nim murem.
a tobie pajacu o co chodzi? nie podoba się to sobie przetłumacz na goole
Girlock napisał/a:
W jakim to języku?
a tobie pajacu o co chodzi? nie podoba się to sobie przetłumacz na goole

Bardzo mądry człowiek, który zawsze trafnie wypowiada się na temat władzy. I tak przez niektórych będzie nazwany oszołomem, moherem, PISowcem. Ale przez kogo? Przez tych, którzy uważają że tylko 1 z 5 partii jest słuszna. Prawda jest taka że żadna z tych 5 nie jest słuszna. W mediach już robią z niego wariata jak kiedyś z Leppera.
"To jest komuna, to jest komuna oświecona, gdzie mamy do wyboru zamiast jednego PZPR'u pięć do wyboru".
"To jest komuna, to jest komuna oświecona, gdzie mamy do wyboru zamiast jednego PZPR'u pięć do wyboru".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie