Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wystarczy odrobina pomyślunku, piłę, młotek i gwoździe, to by zrobili linię produkcyjną. Piłę, młotek i gwoździe pewnie mają...
no k🤬a! genialne! następnym razem jak teściowa kukurydze do łuskania przywiezie to wystawie motor

K🤬a! Uśmiałem się jak głupi, dzięki, już nigdy k🤬a pop cornu se nie zrobię. Już wiem co to te czarne co w zęby włazi, oni se tak pięty skrobią. Nasiona level peeling!
po robocie szef sie ich pyta:
- a wy co tacy piegowaci?
- a bo Stefan rano w gowno wiechał
- a wy co tacy piegowaci?
- a bo Stefan rano w gowno wiechał

j🤬i hipokryci
codziennie wp🤬lacie gowno tylko ladnie zapakowane
doslownie i w przenosni

codziennie wp🤬lacie gowno tylko ladnie zapakowane
doslownie i w przenosni
spoko, tylko że moto powietrzem chłodzone, więc silnik zaraz zatrą i c🤬j, opłacalność biznesu się zweryfikuje.

Jakby jakiegoś plastika tam wstawili to od razu popcorn by mogli robić

W tak biednych krajach nawet Hondę używaja do takich czynności, a w Polsce młodziki cieszą się chińskimi skuterami.

- Mirek. A właściwie to co ty robisz w pracy?
- a kolby op🤬lam
- a kolby op🤬lam