Całkiem ciekawe doświadczenie, który każdy z nas może wykonać jeżeli nie lubi swojej mikrofalówki.
po tagach nie znalazłem, kręcone bosą stopom, źródło cudze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że nie mam mikrofali to może mi mieszkania nie wyjebie.
P.S:A w piekarniku na termoobiegu też działa ?
konto usunięte
2014-02-25, 22:07
@Blezio
Sam k🤬a jesteś "plasma"
PS:
Plasma – przestrzeń robocza środowiska graficznego KDE w wersji 4. Aktualnie jest dostępna w czterech wersjach - Plasma Desktop dla zwykłych komputerów PC, Plasma Netbook dla komputerów typu netbook, Plasma Mobile dla smartphonów oraz Plasma Tablet dla tabletów PC
konto usunięte
2014-02-25, 22:46
konto usunięte
2014-02-25, 22:50
Się informatyk znalazł

I kde ssie.
konto usunięte
2014-02-25, 22:54
mozesz podac przepis? sprawdze w robocie czy to nie fejk.
Plazmą to się nadupcało w Doomie2. Ale lice i gimby nie znajo
konto usunięte
2014-02-26, 18:21
@IOI
Wystarczy plasteliną przyczepić zapałkę tak żeby stała, przykryć ją szklanką, podpalić i włączyć mikrofalówkę na najwyższą moc. Jak masz zamiar to robić to weź to nagraj i wrzuć, sam jestem ciekaw czy zadziała
konto usunięte
2014-02-28, 9:55
tia, plasma, slasma.
moze od razu pierun kulisty?
buzie widzę w tym mikrofalu
Działa, działa i nawet mikrofalówki nie powinno wam rozj🤬. Co najwyżej słoik.
konto usunięte
2014-02-28, 11:38
mi po takich eksperymentach wypaliło osłone magnetronu O.o Ale mikrofalówka była spokojnie z lat 90 albo jeszcze wcześniejsza więc może już była zmęczona życiem... No i sporo się tej plazmy nap🤬lało xD Czasami da się bez słoika i wtedy plazma lata po całej mikrofalówce xD może dlatego tę osłonę spaliło, albo zaczęła rdzewieć i pojawiło się iskrzenie na niej, a potem już posżło...
Generalnei jak kilka razy zrobi się plazme to będzie wszystko oki...
kindofpop napisał/a:
I kde ssie.
Nie koniecznie ssie, ale jak się nie podoba to masz do wyboru kilka środowisk graficznych.
Też wolę LXDE. Jednak prostota to jest to.