Całkiem ciekawe doświadczenie, który każdy z nas może wykonać jeżeli nie lubi swojej mikrofalówki.
po tagach nie znalazłem, kręcone bosą stopom, źródło cudze.
Dobrze że nie mam mikrofali to może mi mieszkania nie wyjebie.
P.S:A w piekarniku na termoobiegu też działa ?
@Blezio
Sam k🤬a jesteś "plasma"
PS:
Plasma – przestrzeń robocza środowiska graficznego KDE w wersji 4. Aktualnie jest dostępna w czterech wersjach - Plasma Desktop dla zwykłych komputerów PC, Plasma Netbook dla komputerów typu netbook, Plasma Mobile dla smartphonów oraz Plasma Tablet dla tabletów PC
D................2
2014-02-25, 22:46
l................k
2014-02-25, 22:50
Się informatyk znalazł

I kde ssie.
m................3
2014-02-25, 22:54
mozesz podac przepis? sprawdze w robocie czy to nie fejk.
Plazmą to się nadupcało w Doomie2. Ale lice i gimby nie znajo
b................o
2014-02-26, 18:21
@IOI
Wystarczy plasteliną przyczepić zapałkę tak żeby stała, przykryć ją szklanką, podpalić i włączyć mikrofalówkę na najwyższą moc. Jak masz zamiar to robić to weź to nagraj i wrzuć, sam jestem ciekaw czy zadziała
H................r
2014-02-28, 9:55
tia, plasma, slasma.
moze od razu pierun kulisty?
buzie widzę w tym mikrofalu
Działa, działa i nawet mikrofalówki nie powinno wam rozj🤬. Co najwyżej słoik.
M................m
2014-02-28, 11:38
mi po takich eksperymentach wypaliło osłone magnetronu O.o Ale mikrofalówka była spokojnie z lat 90 albo jeszcze wcześniejsza więc może już była zmęczona życiem... No i sporo się tej plazmy nap🤬lało xD Czasami da się bez słoika i wtedy plazma lata po całej mikrofalówce xD może dlatego tę osłonę spaliło, albo zaczęła rdzewieć i pojawiło się iskrzenie na niej, a potem już posżło...
Generalnei jak kilka razy zrobi się plazme to będzie wszystko oki...
kindofpop napisał/a:
I kde ssie.
Nie koniecznie ssie, ale jak się nie podoba to masz do wyboru kilka środowisk graficznych.
Też wolę LXDE. Jednak prostota to jest to.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi