👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
myślałem, że wyląduje za basenem
Tez miałem taką cichą nadzieję żeby później obejrzeć drugi raz na hardzie
Abraxus napisał/a:
Po prostu możemy się pośmiać z otyłych ludzi.
czekaj jak ci jakiś 150 kg tucznik usiądzie na twarzy...
i będzie się śmiał...
Murzyn lata wokół niego bo nie może go objąć wzrokiem stojąc metr od niego
fazikonik napisał/a:
Gdzie jest ten aqua park?
Albercas water park Vergel
Camino Al Vergel 1, Alamar, 22110 Tijuana, B.C., Meksyk
Telefon: +52 664 621 3066
albercaselvergel.com/_english/index.php
podpis użytkownika

tu nie ma się z czego śmiać. żal mi takich ludzi. to jest nieszczęście
Niefart to jak włosy wypadają. Zdecydowana większość ulanych sama na to 'pracuje'.
Kategoria wagowa kolesia w której prędkość zjazdu staje się nieistotnym parametrem a bardziej interesuje wysokość fali tsunami jaką wzbudzi po lądowaniu

A teraz już wiem czemu nie widać komentarzy Loaloa, on jest na wakacjach, grubo się bawi.

To już nie jest lustrzyca tylko podnośnica... Trzeba podnieść wały tłuszczu by się odlać.
bloodwar napisał/a:
Kategoria wagowa kolesia w której prędkość zjazdu staje się nieistotnym parametrem a bardziej interesuje wysokość fali tsunami jaką wzbudzi po lądowaniu
Żeby było ciekawiej to im grubszy tym jedzie wolniej bo przyspieszenie ziemskie jest stałe a gruby poprzez tarcie stawia większy opór. Sadol uczy i bawi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie