📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

M4rkOPL napisał/a:
Po pierwsze: Nie biegam z tymi pistoletami po lasach.
biegaj sobie z nim gdzie chcesz, w końcu to ty się kompromitujesz
M4rkOPL napisał/a:
Nie obrażam kogoś dla kogo coś jest przyjemnością,
ja też, obrażam tylko głupców
M4rkOPL napisał/a:
A to że na wsi dzieci begają po lasach z dubeltówkami jest spowodowane miernotą społeczną i lekceważeniem zagrożenia przez rodziców.
widać jakie masz pojęcie o temacie piszę o małokalibrowej broni kulowej, a ty wyskakujesz z dubeltówkami, idź kulki policz, co by ci nie brakło podczas bitwy

pesanserinusminor napisał/a:
biegaj sobie z nim gdzie chcesz, w końcu to ty się kompromitujesz
ja też, obrażam tylko głupców
widać jakie masz pojęcie o temacie piszę o małokalibrowej broni kulowej, a ty wyskakujesz z dubeltówkami, idź kulki policz, co by ci nie brakło podczas bitwy
Ale ty jesteś tępa, pisze Ci że nie intersuje się ASG a ty dalej na swoim stawiasz. Widać że myślenie nie jest twoją dobrą stroną.

Żołnierze dalej ćwiczą na laserach, przynajmniej tradycyjne jednostki i służba przygotowawcza. Trening jednostek antyterrorystycznych i innych grup policyjnych to inna sprawa i na tym się bynajmniej nie znam (mój post mówił o treningach wojskowych). Może taki GROM też sobie tym strzela, ale na SP był tradycyjny laser i nic więcej. Jakoś nie moge sobie wyobrazić strzelania na poligonie/strzelnicy z użyciem kulek gdzie odległości są całkiem spore.

DUST DEVIL napisał/a:
Bardzo prosiłbym o sensowne wypowiedzenie się na ten temat. Zżera mnie ciekawość dlaczego tak mało ludzi nosi maski.
Bo ASG to nie przelewki, to potęga, moc i zniszczenie. Okulary są tutaj tak samo zbędne jak przy strzale z shotguna z bliskiej odległości. Profesjonalni zawodnicy ASG zdają sobie sprawę z tego, że przy trafieniu śmierć jest nieuchronna. Lepiej zastanów się jeszcze raz nim kupisz sobie karabinek ASG i rozpoczniesz taniec ze śmiercią.

ajajajaj,no naprawde widac "znawcow "ASG ,ja mam emke przerobiona na 550fps i z 30m zrobie siniaka.
widzalem w krk karabin ktory mial troche ponad 1000fps ale to byla tylko pokazowka poniewaz regolamin zabrania przekraczania danej ilosci fps.Czytalem ze jakis japoniec mial 1500fps to moze jest on , tylko ze ta replika powinna siedziec na polce a nie do uzytku.
widzalem w krk karabin ktory mial troche ponad 1000fps ale to byla tylko pokazowka poniewaz regolamin zabrania przekraczania danej ilosci fps.Czytalem ze jakis japoniec mial 1500fps to moze jest on , tylko ze ta replika powinna siedziec na polce a nie do uzytku.

Ajajaj, a ja mam sztucer nieprzerobiony kaliber .308 i moge zabić dzika ze 150 metrów przy czystym polu. I co teraz? ASG do broni palnej nie można nawet porównać, a to właśnie robią niektórzy z użytkowników sadola twierdząc, że te zabawki są tak samo groźne jak palna...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie