Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
konto usunięte 2012-09-24, 17:45
M4rkOPL napisał/a:

Po pierwsze: Nie biegam z tymi pistoletami po lasach.

biegaj sobie z nim gdzie chcesz, w końcu to ty się kompromitujesz

M4rkOPL napisał/a:

Nie obrażam kogoś dla kogo coś jest przyjemnością,

ja też, obrażam tylko głupców

M4rkOPL napisał/a:

A to że na wsi dzieci begają po lasach z dubeltówkami jest spowodowane miernotą społeczną i lekceważeniem zagrożenia przez rodziców.

widać jakie masz pojęcie o temacie piszę o małokalibrowej broni kulowej, a ty wyskakujesz z dubeltówkami, idź kulki policz, co by ci nie brakło podczas bitwy
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 18:36
pesanserinusminor napisał/a:

biegaj sobie z nim gdzie chcesz, w końcu to ty się kompromitujesz

ja też, obrażam tylko głupców

widać jakie masz pojęcie o temacie piszę o małokalibrowej broni kulowej, a ty wyskakujesz z dubeltówkami, idź kulki policz, co by ci nie brakło podczas bitwy

Ale ty jesteś tępa, pisze Ci że nie intersuje się ASG a ty dalej na swoim stawiasz. Widać że myślenie nie jest twoją dobrą stroną.
Zgłoś
CarlosPOL 2012-09-24, 18:41
W Japonii ASG jest tak realne ,że nawet chirurgów potrzebują
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:20
Żołnierze dalej ćwiczą na laserach, przynajmniej tradycyjne jednostki i służba przygotowawcza. Trening jednostek antyterrorystycznych i innych grup policyjnych to inna sprawa i na tym się bynajmniej nie znam (mój post mówił o treningach wojskowych). Może taki GROM też sobie tym strzela, ale na SP był tradycyjny laser i nic więcej. Jakoś nie moge sobie wyobrazić strzelania na poligonie/strzelnicy z użyciem kulek gdzie odległości są całkiem spore.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mindfuck 2012-09-24, 19:35
operacja Wietkong
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:51
DUST DEVIL napisał/a:

Bardzo prosiłbym o sensowne wypowiedzenie się na ten temat. Zżera mnie ciekawość dlaczego tak mało ludzi nosi maski.

Bo ASG to nie przelewki, to potęga, moc i zniszczenie. Okulary są tutaj tak samo zbędne jak przy strzale z shotguna z bliskiej odległości. Profesjonalni zawodnicy ASG zdają sobie sprawę z tego, że przy trafieniu śmierć jest nieuchronna. Lepiej zastanów się jeszcze raz nim kupisz sobie karabinek ASG i rozpoczniesz taniec ze śmiercią.
Zgłoś
lwRazor 2012-09-24, 20:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 21:10
sadol.pl/wypadek-w-rosji-vt140773.htm1432451

kolejna ofiara ASG, w 0:21 widać narzędzie zbrodni
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 22:42
ajajajaj,no naprawde widac "znawcow "ASG ,ja mam emke przerobiona na 550fps i z 30m zrobie siniaka.
widzalem w krk karabin ktory mial troche ponad 1000fps ale to byla tylko pokazowka poniewaz regolamin zabrania przekraczania danej ilosci fps.Czytalem ze jakis japoniec mial 1500fps to moze jest on , tylko ze ta replika powinna siedziec na polce a nie do uzytku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 8:38
Ajajaj, a ja mam sztucer nieprzerobiony kaliber .308 i moge zabić dzika ze 150 metrów przy czystym polu. I co teraz? ASG do broni palnej nie można nawet porównać, a to właśnie robią niektórzy z użytkowników sadola twierdząc, że te zabawki są tak samo groźne jak palna...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 19:44
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-26, 8:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem