📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Virdos napisał/a:
Widocznie komuś się nie wiedzie w tym mieście![]()
Tu nie chodzi o to, czy mi się wiedzie, czy nie, ale o nastawienie tutejszych ludzi, kierowców, o ich zachowania na co dzień. Serio, czasem odnoszę wrażenie, że tutaj nawet ludzie na chodnikach traktują się jak wrogów. To smutne i przykre.

WhyMe? napisał/a:
Dzisiaj jadę sobie tak 100 km/h
Na ekspresowej czy odcinku autostrady?
Cytat:
Na ekspresowej czy odcinku autostrady?
Teren niezabudowany ograniczenie 90 km/h

jednak to Polska to stan umysłu patrząc na wasze komentarze. Filmiki są pokazane z Lublina bo chyba tylko tu miał ktoś odwagę zainwestować w kamerę. A kultury w stolicy czy innych większych miastach to nikt nie uczył. Mało tego jest gorzej. Nikt nie wstawia kompilacji z Wawy czy Łodzi itp. bo nie stać nikogo na kamerę tylko płacą za naprawy samochodów albo się wstydzą to pokazać.
Cała wschodnia Polska to zapyziałe bose antki. Bród, syf i zacofanie... Jak za Cara.
Wystarczy spojrzeć na mapę np. kolei.
pkp.pl/files/mapa_linii_kolejowych.pdf
Zadupie razem ze "Stolycą"
Wystarczy spojrzeć na mapę np. kolei.
pkp.pl/files/mapa_linii_kolejowych.pdf
Zadupie razem ze "Stolycą"
Akcja z 3:30, jakby jechał zgodnie z przepisami, to by nikt w niego nie przywalił, zobaczcie, nawet nie zwolnił przed przejściem dla pieszych.

Tam nawet na tablicach mają LU czyli Ludzie Ułomni. W całej Polsce znają ten skrót i wiedzą, że trzeba na nich uważać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie