Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kultura na drodze vs chamstwo w Polsce
j................a • 2020-07-28, 15:49
Mam nadzieję że pojawi się na hardzie materiał z udziałem kierowcy peugeota w roli poszkodowanego

Opis autora:
"Jak skręcał samochód przede mną w prawo to stwierdziłem, że i tak muszę zwolnić praktycznie do zera, to stwierdziłem, że się zatrzymam i przepuszczę panią , która skręcało w swoje lewo, ponieważ później nie miała by szans na wyjechanie, bo to jest ruchliwa główna droga. I w tedy się zaczęło. W 0:10 sekundzie filmiku słychać jak facet z tyłu zaczął na mnie trąbić, ja lekko się wkurzyłem, też rąbnąłem. Wtedy zauważyłem w lewym lusterku jak mnie wyprzedza... Dalej nie będę pisał, bo wszystko widać na filmikach… Dodam na koniec, że za dwa dni ten sam koleś mnie dorwał i zaczął na mnie wyzywać i jak by tego było mało to przyszedł jeszcze pod mój dom (musiał wyczaić gdzie mieszkam )"

Zgłoś
tolkja 2020-07-28, 19:56 3
Wiadomosc do pana Autora ,, jestes pi*a '' : ) miej jaja człowieku a nie sp🤬alasz jak baba oO najwyżej dostaniesz po ryju -.-' ale godne to i sprawiedliwe XD
Zgłoś
ciapullo 2020-07-28, 20:15
ja to bym mu klapsa dał w dziąsło żeb mógł ząbki na spacer wyprowadzić
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-07-28, 20:22 2
Nie ma zatrzymywania sié na skrzyowaniu. Jazda z k🤬á. Uprzejmo nie usprawiedliwia gupoty.
Zgłoś
ky272 2020-07-28, 20:34 4
Jeden i drugi to ciota.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-07-28, 21:08 8
tolkja napisał/a:

Wiadomosc do pana Autora ,, jestes pi*a '' : ) miej jaja człowieku a nie sp🤬alasz jak baba oO najwyżej dostaniesz po ryju -.-' ale godne to i sprawiedliwe XD

Kolejny upośledzony wychowany pasem (lub c🤬jem) ojca co go wszyscy we wsi bili i uważa to za "godne i sprawiedliwe"... Jesteś głupszy od obu gości z tego filmu patolu ...
Zgłoś
Tryper 2020-07-28, 21:32 1
Ładnie obsrał zbroje nagrywający uciekając bezskutecznie na manowce i na dodatek kilkukrotnie napotykając na bandziora z pod znaku Lwa

podpis użytkownika

Zawsze stoi.
Zgłoś
irzu26 2020-07-28, 22:05 1
Dzięki za darmowe zwiedzanie Kolumny
Zgłoś
emilkubel 2020-07-28, 22:12
Widać, że nie znasz miejsca. Typ w żepoka to jakiś lokals,obeznany w terenie.
Zgłoś
Rozjebie 2020-07-28, 22:27 4
Nagrywający stworzył zagrożenie, tłumaczenie że droga ruchliwa może sobie w tą swoją malutką, tchórzliwą p🤬dę wsadzić. Jaki tam był k🤬a ruch?
Zgłoś
Wiewór 2020-07-28, 22:32 3
hdposter napisał/a:

Zatrzymał się w miejscu niedozwolonym nie przeznaczonym i złamał przepisy naraził życie innych uczestników bo chciał być uprzejmy? Nie dziwię się, że typ z peugeota się wk🤬ił i chciał wyjaśnić tą kwestię z przygłupem co nagrywał.
Prosty przykład będziesz kiedyś jechał i jakiś idiota się zatrzyma bo stwierdzi, że chce być kulturalny i uprzejmy chwila nieuwagi i auto rozbite, a ty w szpitalu bo chciał ktoś kogoś przepuścić w takim miejscu gdzie się tego nie spodziewałeś.
Jeśli zmienią kiedyś przepisy, że możesz robić takie rzeczy to spoko, ale na obecną chwilę nie ma czegoś takiego,

W miejscu niedozwolonym? Wrzuć prawo jazdy do blendera.

Polactwo zwane robactwem Europy bardzo ostrożnie podchodzi do wszelkich nowości. Uprzejmość na drodze jest w pislandzie taka nowością więc traktują ją z dużą dawka nieufności.
Kierowca ustępujący nie zrobił nic złego i niezgodnego z prawem. Wykazał się empatia do kierującej która miała problemy z wyjazdem na główna drogę. W kraju katolickim empatia to rzecz kompletnie nieznana.
Na drodze należy zachować taka odległość od poprzedzającego auta żeby zawsze wyhamować.od tej zasady nie ma wyjątku.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
T................y 2020-07-28, 22:36
Zamiast uciekać jak ciota, nagrywający wysiadłby z samochodu i leszcz z Peugeota zmiękłby na 100% Nabrał pewności siebie tylko dlatego, że nagrywający zaczął uciekać
Zgłoś
Wiewór 2020-07-28, 22:44 4
TranzystorWyklęty napisał/a:

Zamiast uciekać jak ciota, nagrywający wysiadłby z samochodu i leszcz z Peugeota zmiękłby na 100% Nabrał pewności siebie tylko dlatego, że nagrywający zaczął uciekać

Są też ludzie cywilizowani którzy nie mają ochoty tarzać się w rynsztoku z polską bezwłosa małpa.
Np ja. Mam okulary za oprawkę których dałem pół minimalnej krajowej a za szkła drugie tyle i nie chciałbym ich stracić w bójce z podczłowiekiem który żeby zarobić na takie okulary musiał by zebrać 3 tony ogórków u szkopa w Rzeszy.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
p................k 2020-07-28, 22:51
Wiewór napisał/a:

Są też ludzie cywilizowani którzy nie mają ochoty tarzać się w rynsztoku z polską bezwłosa małpa.
Np ja. Mam okulary za oprawkę których dałem pół minimalnej krajowej a za szkła drugie tyle i nie chciałbym ich stracić w bójce z podczłowiekiem który żeby zarobić na takie okulary musiał by zebrać 3 tony ogórków u szkopa w Rzeszy.

Można zatem stwierdzić, że masz okulary o wartości tego padła 206.
Zgłoś
Raflik 2020-07-28, 23:25
Mógłby sobie tak kogos puszczać jak był sam na drodze a nie jak ktoś za nim jedzie, i własnie w taki sposób stwarza zagrożenie na drodze. Tez bym sie wk🤬ił jakby jakaś p🤬da przepuszczał auta które nie maja pierwszeństwa, po c🤬j są przepisy ?? a może zacznijmy wszystkich i wszędzie przepuszczać a cooo jak to jest takie fajne i jak większość z was nie widzi w tym nic złego, zacznijmy blokować na autostradzie lewy pas jadąc 40km?h bo ".....kierujący pojazdem jest obowiązany jechać z prędkością zapewniającą panowanie nad pojazdem........"
Zgłoś
A................r 2020-07-28, 23:30 1
Na takie k🤬y to tylko gaz, dostanie raz w te gały niedoj🤬e postęka i chociaż na chwile zrozumie gdzie jego miejsce. Wiele można odjebac ale bez przesady żeby za kimś jeździć...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie