📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
sard napisał/a:
@0_rafiks_0
co pie**olę? Wszystko co się rusza i nie ma ku*asa.
Gratuluje,ale nie uzywaj przy tym klawiatury
I jedyny słuszny wniosek: należy przywrócić partiatchalny model rodziny! A to robiono wieki temu z feministkami/aborcjonistkami itd. też nie wydaje się najgorsze
Cing ciang ciong, nie biega się po pasach. Dowód anegdotyczny jest tak samo znaczący jak autor tego wideło
To i tak słabo. Mnie jak jadę samochodem, ostatnimi czasy starej daty prowokatorzy śmierdzący wapnem, zaczęli stawać na baczność na pasach. Jedziesz sobie spokojnie, a tu komunistyczny pedał urządza swoją pedalską prowokację, stawaniem na baczność na przejściu dla pieszych. Gdy zwracasz mu uwagę że na przejściu się nie staje i nie hamuje ruchu drogowego. Ten zaczyna grozić karalnie.
syngaja napisał/a:
To i tak słabo. Mnie jak jadę samochodem, ostatnimi czasy starej daty prowokatorzy śmierdzący wapnem, zaczęli stawać na baczność na pasach. Jedziesz sobie spokojnie, a tu komunistyczny pedał urządza swoją pedalską prowokację, stawaniem na baczność na przejściu dla pieszych. Gdy zwracasz mu uwagę że na przejściu się nie staje i nie hamuje ruchu drogowego. Ten zaczyna grozić karalnie.
Stary zrozum. To czym jezdzisz to nie jest prawdziwy samochod
Crazy_Edek napisał/a:
Polska, Japonia.
I po co to wstawiasz? Żeby na podstawie jednego wybranego przykładu zniszczyć wizerunek Japonii? Czy żeby się dowartościować jako Polak? Inteligencie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie