📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sard napisał/a:
@0_rafiks_0
co pie**olę? Wszystko co się rusza i nie ma ku*asa.
Gratuluje,ale nie uzywaj przy tym klawiatury

I jedyny słuszny wniosek: należy przywrócić partiatchalny model rodziny! A to robiono wieki temu z feministkami/aborcjonistkami itd. też nie wydaje się najgorsze

Cing ciang ciong, nie biega się po pasach. Dowód anegdotyczny jest tak samo znaczący jak autor tego wideło
Nie bronię gówniaka, nie mam sentymentów do patokaryn ale gówniarze często mówią i pokazują rzeczy których znaczenia nie rozumieją. Ten co ma dzieci lub z nimi obcuje wie jak to jest. Później ważna jest „korekta” tego zachowania ze strony opiekuna. Ot co. P. S. Sam kiedyś mając jakieś 5-6 lat usłyszałem w filmie zwrot „w ramach podziękowania możesz mnie pocałować w fajfusa” i użyłem go w dość niewłaściwy sposób do niewłaściwej osoby

To i tak słabo. Mnie jak jadę samochodem, ostatnimi czasy starej daty prowokatorzy śmierdzący wapnem, zaczęli stawać na baczność na pasach. Jedziesz sobie spokojnie, a tu komunistyczny pedał urządza swoją pedalską prowokację, stawaniem na baczność na przejściu dla pieszych. Gdy zwracasz mu uwagę że na przejściu się nie staje i nie hamuje ruchu drogowego. Ten zaczyna grozić karalnie.
syngaja napisał/a:
To i tak słabo. Mnie jak jadę samochodem, ostatnimi czasy starej daty prowokatorzy śmierdzący wapnem, zaczęli stawać na baczność na pasach. Jedziesz sobie spokojnie, a tu komunistyczny pedał urządza swoją pedalską prowokację, stawaniem na baczność na przejściu dla pieszych. Gdy zwracasz mu uwagę że na przejściu się nie staje i nie hamuje ruchu drogowego. Ten zaczyna grozić karalnie.
Stary zrozum. To czym jezdzisz to nie jest prawdziwy samochod

Crazy_Edek napisał/a:
Polska, Japonia.
I po co to wstawiasz? Żeby na podstawie jednego wybranego przykładu zniszczyć wizerunek Japonii? Czy żeby się dowartościować jako Polak? Inteligencie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie