📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44

Czyli w japonii idiotka przebiega, jakby samochód robił jej przysługę, a nie miał obowiązek się zatrzymać.
M00nSpeLL napisał/a:
obowiązek się zatrzymać.
Widzę, że lewactwu już się całkowicie w dupach poprzewracało.
StalowyNożyk napisał/a:
Widzę, że lewactwu już się całkowicie w dupach poprzewracało.
To akurat się nazywa cywilizacja nie lewactwo
Mgmacius napisał/a:
To akurat się nazywa cywilizacja nie lewactwo
Jeśli masz na myśli taką "cywilizację" jak np. w Szwecji, to masz rację.
W polsce 95% wypadków z udziałem pieszych jest z winy bandytów w samochodach. W Japonii kierowcy nie zabijają pieszych ani rowerowych więc zasługują na uprzejmość
Eknen napisał/a:
żądza zemsty na 6 latce pokazującej faka z gw🤬tem w tle plus dwudziestu paru z🤬bów dających piwo za gówniany post
Zesrałam się
wszędzie te wszystko wiedzące
nawet , nieprzeciętna kobieta nie potrafi ogarnąć własnych przemyśleń, wyciągać jakieś wnioski logiczne,
są wyjątki od reguły, ale nie prowadzi do nich sarkazm lub obrażanie, bo to typwe dla płci tak zwanej pięknej

adnżej napisał/a:
wszędzie te wszystko wiedzące
nawet , nieprzeciętna kobieta nie potrafi ogarnąć własnych przemyśleń, wyciągać jakieś wnioski logiczne,
są wyjątki od reguły, ale nie prowadzi do nich sarkazm lub obrażanie, bo to typwe dla płci tak zwanej pięknej
Może zanim zaczniesz zgłębiać meandry kobiecej psychiki pochyl się nad składnią własnych wypowiedzi.
Za ciężko? To spróbuj chociaż z interpunkcją.
A gówno prawda, ja też dziękuję kierowcy jak się zatrzyma. Nie zesrajcie się z tą Japonią. A gówniarz to jakiś odosobniony przypadek.
W tak przez wielu znenawidzonej Wielkiej Brytanii mozna zaobserwowac takie zachowanie na codzien, tutaj to nic nadzwyczajnego. okejka na pasach itp a dzien milszy :3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie