👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytanie do ekspertów - czy to było do uratowania? Mi się wydaje, że hamowanie gdy naczepa zaczynała się już przechylać tylko pogorszyło sytuację ale ja się tam nie znam
Nawet spokojnie jechał nie za szybko. Spodziewałem się że zahaczy o wiadukt a nie że się przewróci. Załadowali mu ciężkie na samą górę jacyś sadole i taki tego skutek.
Gdyby jechał bliżej lewej krawędzi jezdni to nie wiem czy by się zmieścił pod tym wiaduktem, ta konstrukcja raczej nie wygląda na przemyślaną jeśli taki pojazd ledwo pod nim przejeżdża, do tego takie przekrzywienie pojazdu mogło być też efektem złego wyprofilowania jezdni, a później Chińczycy będą się chwalić ile to dróg nabudowali.
smc napisał/a:
Podwozie było złe.
No i butloszczoch krzywo siedział
Według informacji z mediów w trakcie zdarzenia kroił w kostkę psią kiełbasę typu salami do rondla na gulasz, a drugą ręką czyścił rowa szczoteczką do zębów, bo według kalendarza wypadła mu akurat comiesięczna godzina higieny.
pfefe napisał/a:
pytanie do ekspertów - czy to było do uratowania? Mi się wydaje, że hamowanie gdy naczepa zaczynała się już przechylać tylko pogorszyło sytuację ale ja się tam nie znam
Tak było do uratowania, wystarczy wolniej jechać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie