Ładnie zrobił miejsce aby go wyprzedzić
podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
pytanie do ekspertów - czy to było do uratowania? Mi się wydaje, że hamowanie gdy naczepa zaczynała się już przechylać tylko pogorszyło sytuację ale ja się tam nie znam
Nawet spokojnie jechał nie za szybko. Spodziewałem się że zahaczy o wiadukt a nie że się przewróci. Załadowali mu ciężkie na samą górę jacyś sadole i taki tego skutek.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
elim
2025-01-19, 16:17
Gdyby jechał bliżej lewej krawędzi jezdni to nie wiem czy by się zmieścił pod tym wiaduktem, ta konstrukcja raczej nie wygląda na przemyślaną jeśli taki pojazd ledwo pod nim przejeżdża, do tego takie przekrzywienie pojazdu mogło być też efektem złego wyprofilowania jezdni, a później Chińczycy będą się chwalić ile to dróg nabudowali.
smc
2025-01-19, 16:26
Podwozie było złe.
smc napisał/a:
Podwozie było złe.
No i butloszczoch krzywo siedział
Ciekawe jak daleko miał do parteru.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
smc
2025-01-19, 17:13
Najważniejsze, że mocz rozlał się po całej kabinie.
Według informacji z mediów w trakcie zdarzenia kroił w kostkę psią kiełbasę typu salami do rondla na gulasz, a drugą ręką czyścił rowa szczoteczką do zębów, bo według kalendarza wypadła mu akurat comiesięczna godzina higieny.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Ładnie. Nawet barier nie uszkodził.
pfefe napisał/a:
pytanie do ekspertów - czy to było do uratowania? Mi się wydaje, że hamowanie gdy naczepa zaczynała się już przechylać tylko pogorszyło sytuację ale ja się tam nie znam
Tak było do uratowania, wystarczy wolniej jechać.
Złoty kilof ci się należy, ten filmik ma że 20 lat
Ładne parkowanie pod zadaszonym.
Kierowca zawodowy, barani łeb .