Według mnie wielki szacunek do gościa z ciężarówki, niby nic ale zachował się bardzo w porządku co do kierowcy osobówki.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-10-14, 10:31
a mógł by być ładny materiał
@up
a jeśli widział tą opcję wcześniej? I wcześniej - bezpieczniej - zmienił pas?
A co do zachowania, piwko dla niego się należy, bez dwóch zdań.
konto usunięte
2013-10-14, 20:00
co w jego zachowaniu było tak zajebiste bo nie kumam ?
konto usunięte
2013-10-14, 20:01
W sumie to trochę smutne że normalne i kulturalne zachowanie jest pokazywane jako coś niezwykłego.
konto usunięte
2013-10-14, 20:02
chcial zeby osobowka sie zatrzymala dlatego "niby" zajezdzal mu jego pas jezdni co spowodowalo ze osobowka zwolnila i byla w stanie lepiej zareagowac. Nie dziekuj.
konto usunięte
2013-10-14, 20:34
@benalizah śliska nawierzchnia - nawet najlepszy rajdowiec świata przy nadmiernej prędkości, jakby się nie starał, może tylko patrzyć jak jebnie:
a) w uszkodzony pojazd - więcej poszkodowanych
b) wyjebie się na zakręcie
Krótko mówiąc ocalił komuś zdrowie/życie i majątek
Tylko przez to ,że na prawym pasie był wypadek i kierowca z ciężarówki go zobaczył nie doszło do przyciśnięcia osobówki do bariery. Po prostu w porę zaniechał zmiany pasa. To nie było żadne kulturalne zachowanie kierowcy ciężarówki, zachował się normalnie jak na tirowca przystało ( zepchnąć i zapomnieć ) Pech innej osoby przyniósł farta drugiej.
konto usunięte
2013-10-14, 20:40
jakby kierowca osobowki prowadzil cos ze stajni vw-audi albo volvo to wyprzedzalby poboczem z wcisnietym klaksonem
konto usunięte
2013-10-14, 21:12
@pakicito
przecież widać że to najpewniej Kraj Kwitnącej Wiśni.. Czyli ruch lewostronny, czyli jadąc lewym pasem jechał pasem wolniejszym. pzdr
konto usunięte
2013-10-14, 21:20
konto usunięte
2013-10-14, 21:59
Czasami mam wrażenie, że niektórzy kierowcy kupili prawo jazdy. Pomijając nieudolne (w miarę niegroźne) parkowania, szokują mnie zachowania niektórych "kierowców" na drodze. Idioci się podobno sami tępią. Szkoda, że stwarzają zagrożenie innym.
Co do kierowcy ciężarówki piwko leci. Autorowi wstawki też.