Znowy jesteśmy na "silownie".
Bedziemy pakować dzisiaj łapy.
Narazie zimne...

mam tu ziom "dablublasta" to nie wiem co sie dzieje "kurde"
zaraz trening bedziemy krecic jak "ceba"
Dla niecierpliwych akcja zaczyna się od 0.00s do 4.02s
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biorąc pod uwagę że koleś pochodzi z litwy a mieszka na stałe w stanach to imo nie jest źle
On tak mówi ponieważ jest z pochodzenia Litwinem
konto usunięte
2010-11-30, 19:08
Uri
2010-11-30, 19:15
Jakbym nie wiedział że nie jest polakiem, mieszka w USA i robi sobie jaja to faktycznie było by śmieszne...
konto usunięte
2010-11-30, 19:19
To jest Litwin wiec bez podniety
konto usunięte
2010-11-30, 19:25
śmiejcie się dalej zakompleksione cioty

chłopak osiągnał już więcej niż niejeden z was ma zamiar w ciągu całego życia tyrając za 1200zł w McDonaldzie
pozdrawiam ludzi ćwiczących.
"..Cały Twardziejszy jestem.."
konto usunięte
2010-11-30, 19:35
Koleś ma przynajmniej pasję, ale faktem jest też to, że takie ilości specyfików na zdrowie nie wychodzą.
Moim zdaniem społeczność sadistic ma poziom inteligencji równy wymowie tego Litwina^^
Tak ciężko to rozkminić ze koleś nie jest Polakiem?
Ale po co te spiny ? Są ludzie którzy nie więdzą co to znaczy facet dbający o siebie, czy też potrzeba ruchu. Wszystko by było ok gdyby nie ludzie wyglądający jak szafy, wspomagane syfem. Wiadomo bez suplementacji w tym sporcie się wiele nie zdziała, lecz nie każdy sięga po anaboliki. Podsumowując siłownia nie jest zła jeżeli wszystko robi się z głową !
konto usunięte
2010-11-30, 20:23
@think666
Sporty siłowe a wytrzymałościowe to dwie różne sprawy.
Skoro lubisz to co robisz rób to nadal to się ceni.
Mój koment był głównie do hejterów.