Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Kulturysta udziela porad
Mr.Drwalu • 2010-11-30, 11:27

Znowy jesteśmy na "silownie".
Bedziemy pakować dzisiaj łapy.
Narazie zimne... mam tu ziom "dablublasta" to nie wiem co sie dzieje "kurde"
zaraz trening bedziemy krecic jak "ceba"

Dla niecierpliwych akcja zaczyna się od 0.00s do 4.02s
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-11-30, 20:42
Ewidentna beka reklama supli.

Ale "Cały twardziejszy jestem" rozwaliło mnie
Zgłoś
Jinsike 2010-11-30, 20:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 20:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Conscribo 2010-11-30, 20:49
Jinsike, to TWÓRZ ten portal a nie narzekaj, że jest słaby i schodzi na psy, WRZUCAJ dobre materiały i wszyscy będą szczęśliwi
Zgłoś
think666 2010-11-30, 20:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 20:54
jak Kononowicz buduje zdania!
Zgłoś
Twój Stary 2010-11-30, 20:55
@up uwierz nie kazdy potrafi tak jak ty
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 20:58
kononowicz na pompce 100%
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 20:59
Jak was czytam... To jedna myśl przemyka mi przez głowę... Dajcie piwo, muszę się napić.
Zgłoś
R3M3K 2010-11-30, 21:00 2
oj chlopacy chlopacy, po co sie denerwowac, lepiej sie spytac kto mu koszulki zaklada
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 21:06
jesteście (większość) frajerami
na necie bluzgi posyłacie na kolesia który a) nie jest polakiem b) ma pasję za którą zbiera kaskę większą niż Ty Ty i Ty w tes*o na regałach
koleś na jednym treningu robi więcej niż Wy wszyscy cipule razem!! poświęcenie jakie wkłada w to co robi jest najważniejsze a Wy? Browar, kielon, net frajerzy
Jak spotykacie takiego przed sobą to główki w dół i w nogi z myśla "byle by nie zawołał, Boże proszę"

FRAJERZY
Zgłoś
aopia 2010-11-30, 21:15
Zgłoś
R3M3K 2010-11-30, 21:16
aha i wszystko w temacie, a ty bonuss kim jestes? dzieckiem ktore mialo kontakt z taka osoba?
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-30, 21:21
aopia

rudych to Ty masz starych pajacu

R3M3K

1. 2 lata starszy od Ciebie
2. mam kontakt z takimi ludzmi codziennie

jeszcze coś?
Zgłoś
aopia 2010-11-30, 21:22
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem