Znowy jesteśmy na "silownie".
Bedziemy pakować dzisiaj łapy.
Narazie zimne...

mam tu ziom "dablublasta" to nie wiem co sie dzieje "kurde"
zaraz trening bedziemy krecic jak "ceba"
Dla niecierpliwych akcja zaczyna się od 0.00s do 4.02s
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
y................n
2010-11-30, 21:23
dla wszystkich koksów którym już oma i deka nie wystarczają - on pije mocz (2:48) dlatego tak wygląda !
nie napinajcie się z łaski swojej już bo ani jeden ani drugi nie da się przekonać do poglądów innego
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
B................S
2010-11-30, 21:27
starzy wiedzieli co robić mając takiego pojeba przy sobie
i widzisz ja jak pójdę to na siłkę
Ty jak pójdziesz to tylko w c🤬j
baw się dobrze
d................2
2010-11-30, 21:28
Nie mocz, tylko pewnie insa i HGH.
g................r
2010-11-30, 21:30
BONUSS napisał/a:
Jak spotykacie takiego przed sobą to główki w dół i w nogi z myśla "byle by nie zawołał, Boże proszę"
FRAJERZY
i c🤬j, niech zawoła taka Świnia co sie podrapac po plecach musi druciakiem, po to mam nogi zeby sp🤬alać xD bo nie wierze ze takie "coś" by mnie dogoniło;p
BONUSS, no pójdziesz na siłke z koleżkami z bramy, a ja potem będę jeździł na waszych garbach, C🤬JE RUDE.
B................S
2010-11-30, 21:36
nie o to chodzi
kuuuurwa
nie piszę do takich jak Ty (czyli tych na "spoko") tylko do tych sk🤬iałych nerdów siedzi przed kompem taki cały dzień c🤬ja wie o świecie ale jak temat widzi to się c🤬a udziela
idź na siłownię pochodź z 2 miesiące i zobaczysz sam ile takich niedorozwojów się przewinie w tym czasie
za to jak już są na necie to wiedzą tacy wszystko najlepiej
aopia napisał/a:
BONUSS, no pójdziesz na siłke z koleżkami z bramy, a ja potem będę jeździł na waszych garbach, C🤬JE RUDE.
ty na prawdę jesteś rudy bo Cię to boli strasznie
i jak sam powiedziałeś ja mam koleżków a Ty z kompem gdzie pójdziesz??
k................w
2010-11-30, 21:39
BONUSS napisał/a:
2. mam kontakt z takimi ludzmi codziennie
Poza tym wole być wymoczkiem siedzący przed kompem i całą noc programującym, ale dostającym 6tys+, niż koksem siedzącym cały dzień, ale z piwem przed sklepem czy coś.
@Twój Stary
Uwierz, to całkiem łatwe ^^
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
B................S
2010-11-30, 21:43
brawo
a teraz podsumowując całość
jak łatwo znaleźć frajera? wystarczy to napisać a posty same się odezwom nara chłopaki
hahahaha
@ Up
Jak żeś taki mądry to nie pisałbyś "odezwom" tylko odezwą
Pozdro.
Ale ten pan muwi, jakby miał mały kurzy mużdżek
D................g
2010-11-30, 22:32
Ale napinacze. Już pomijając wymowę, a biorąc pod uwagę sam kontekst widać, że pan nie grzeszy rozumiem.
Aaaa sp🤬alać z tymi waszymi mongolskimi wywodami. Beerceps powinien mieć każdy facet, bo tylko pedały chodzą na siłke. To nie my mamy sie podobać babom, tylko one nam.
I tak w ogóle to facet bez brzucha kiepsko r🤬a i c🤬j.
b................l
2010-12-01, 0:26
Jakby ktoś raczył ogarnąć mózg i zrobić małe rozeznanie w sytuacji, albo sie nie wypowiadać jak nie ma pojęcia, to Robert ogarnia 4 języki względnie, angielski, rosyjski,litewski i polski. Żadnego jakoś super, ale factum est factum ; )
A jego trybu życia i jego świata nie będę tłumaczył, bo dla większości z was świat się i tak kończy na drzwiach z pokoju,albo krawędzi biurka, na którym macie kompa.
I c🤬j.
Tak, mi tez się podoba mój pierwszy koment tu. xd