Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-26, 19:09
Warto zobaczyć, chociaż Ameryki gościu nie odkrył. Piwko leci.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 19:33
Stawiam piwo za niemieckiego polityka, świat stanął na głowie...
Zgłoś
!Timon 2012-08-26, 20:36
Lepiej późno niż wcale, że zrozumieli o co chodziło z wojnami [choć I WŚ wcale nie została zapoczątkowana przez Niemców, tylko Austro-Węgry ]
Zgłoś
shaman01. 2012-08-26, 21:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 0:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dildowagins 2012-08-27, 1:05 1
Dobrym przykładem jest ptasia grypa.... taką wielką epidemie zapowiadali w mediach a tu co? Kilkanaście osób zachorowało a szczepionki po ok. 150zł wyprzedane w milionach sztuk na całym świecie... nie trzeba skomplikowanego wzoru żeby policzyć ile są one warte.

A to, że UE to gówno wiadomo od dawna.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
mikEWrona 2012-08-27, 2:12
jak usłyszałem niemiecki odrazu wyłączyłem w p🤬du razem z komputerem
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 12:13 2
Nie no przyznaję że mądrze mówi ale nie od razu dajmy sobą manipulować. Przecież on też jest człowiekiem i po dojściu do władzy zmienia się z czasem zupełnie. Wiele polityków jak Merkel, Sarkozy czy Tusk mieli marzenia na stworzenie lepszego świata, a widzimy teraz jak jest. Ten człowiek ma niesamowitą charyzmę i widać jak tłum mu ufa. Przypomnę że równie piękną charyzmę miał Hitler.
Osobiście życzę temu panu dojścia gdzieś wyżej, kto wie może coś zmieni na dobre, jednak musimy pamiętać z historii, że nawet najszczersze intencje wychodzą na odwrót.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:26
Podpowie ktoś jak się ten człowiek nazywa ?
Z góry dziękuję.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 14:43 1
Chciałem wstawić link na YT z tym przemówieniem ale administracja forum mi tego zabroniła.

Musicie sami sobie wyszukać. Np wpisać "Wezwanie Dr. Ratha do mieszkańców Niemiec, Europy i całego świata, Berlin 13.03.2012" lub coś podobnego.

Facet nazywa się dr Rath.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 13:12
Sarkos napisał/a:

Stawiam piwo za niemieckiego polityka, świat stanął na głowie...

To nie jest polityk tylko doktor i naukowiec . Warto wziąć sobie do serca co mówi. Wszystkie rządy są kupione. Demokracja nie istnieje. W mediach słyszymy wyłącznie kłamstwa lub nic nie warte informacje...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem