Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Kumple w barze
BongMan • 2015-05-25, 23:10
Siedzi grupa kolegów w barze i piją piwo, ale jeden siedzi smutny, popija i nic się nie odzywa.
- Coś taki przybity? - pytają kumple.
- Bo się dowiedziałem, że moja żona ma AIDS.
Zapada cisza, a po dłuższej chwili dodaje:
- Panowie, ja żartowałem a wy tak pobladliście...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-05-25, 23:17 2
Gość aż zaskoczony, że ma takich dobrych kolegów, którzy martwią się o niego i o jego żonę.
Zgłoś
Kubusioman 2015-05-25, 23:24
BongMan jak zawsze w formie
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-25, 23:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 0:09 16
morm napisał/a:

Gość aż zaskoczony, że ma takich dobrych kolegów, którzy martwią się o niego i o jego żonę.

O słodka naiwności
Zgłoś
onion 2015-05-26, 0:16 100
wchodzi bongmen do baru a barman do niego:
- nie ma piwa
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 0:34 1
Wchodzi Bongman do baru a barman do niego:
- Sucharów nie zamawialiśmy.

Antalor napisał/a:

O słodka naiwności

Wcale nie jestem taki naiwny, wiem, że tak mogli udawać zmartwionych, a tak naprawdę mają go gdzieś
Zgłoś
DroProVac 2015-05-26, 0:48 1
Czy to jakaś iluzja?

Ja już wiem, dlaczego BongMan sprawia, że wszystkich suszy! Po prostu wszyscy mu oddają swoje piwa, a potem nikt nie ma piwa, więc nie ma co pić! BongMan chomikuje wszystkie piwa!
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 4:12
Bongus smieszy nawet w nocy
Zgłoś
Sharsh 2015-05-26, 5:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 6:25
W pewnym sensie to było bardzo dobre, albo wzbiłeś się na nowy poziom ironii, albo zrobiłeś to kompletnie przypadkowo. Nigdy nie wiem, ale nie cenię cię nisko jak większość więc wybieram opcję nr 1.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-05-26, 8:48
Nie no pierwszy dobry dowcip w tym półroczu, łap browarka.
Zgłoś
BongMan 2015-05-26, 10:59 3
Wchodzi onion do baru, a barman mówi:
- Pedałów nie obsługujemy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem