Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-01, 7:01 4
To nie talent tylko setki godzin ćwiczeń, "talent" to taki wygodny termin bo zawsze można powiedzieć że się go nie ma i dalej siedzieć przed kompem.
Zgłoś
Ravager 2011-12-01, 7:25 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-01, 8:27
Foremniak juz dawno ocipiala, dlatego wzieli ja do Mam Talent
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-01, 8:39
@Ravager
myślę, że coś może być w tym co piszesz... Problem polega na tym jak się w takim przypadku opisać.
Nie najlepiej brzmi tekst: cześć, jestem Mukalele. Nic nie umiem, ale mam wielkiego penisa.
Ale też nie chciałbym mówić: Cześć, jestem Xiu, nic nie znajdziesz w moich spodniach, ale świetnie gram na siedemnastu instrumentach.
I dlatego cieszę się, że jestem pełnokrwistym Europejczykiem
Zgłoś
andreez91 2011-12-01, 9:26
jak to mówią "myślisz że jesteś w czymś najlepszy ale i tak zawsze znajdzie sie azjata który jest lepszy od ciebie "
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-01, 10:33 3
ocipiałam....

Zgłoś
adrrys 2011-12-02, 3:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
als3n 2011-12-02, 3:37
znów jakiś ping-pong...
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-02, 7:38
Jak potrafi zrobić tak, żeby zmienić się w białego to zajebiste. W innym przypadku koleś marnuje tyle czasu na te głupoty, co przeciętny białas na siedzenie przed kompem.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-02, 9:08
Pewnie ma dużo braci bliźniaków

Z kostką rubika, dobry patent.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-02, 10:01
ciekawe czy czegoś nie umie???
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-02, 10:23
niema co się dziwić, wszystkie pingpongi mają takie same twarze...
Zgłoś
Blainttiger 2011-12-02, 10:59
Foremniak to by dostała wzwodu....
Zgłoś
Salceson 2011-12-02, 11:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem