Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
Kumulacja
pikabu • Wczoraj 14:27

Chiang Mai, Tajlandia.

Uszkodzonych zostało:
- 47 słupów wysokiego napięcia (24 z nich powalonych);
- 5 słupów niskiego napięcia;
- 7 transformatorów;
- 34 liczniki energii elektrycznej;
- 20 domów;
- 6 samochodów;
- trzy dzielnice zostały pozbawione prądu.

Wszystko to z powodu 35-latka który prowadził samochód przewożący wodę butelkowaną. Jego 27-letni pasażer zmarł w szpitalu kilka godzin później.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 14:41 1
Woda to niszczycielski żywioł 😏
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 14:53 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tars Wczoraj 15:36 1
Widzicie? Wiózł wodę i co narobił? Gdyby wiózł piwo, sprawy potoczyłby się inaczej.
Zgłoś
Podlasiak Wczoraj 16:39 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sirapacz Wczoraj 16:49 5
Czy ja dobrze widzę? betonowe słupy WN bez ani jednego pręta zbrojeniowego?
Zgłoś
shoe5maker Wczoraj 17:54 2
sirapacz napisał/a:

Czy ja dobrze widzę? betonowe słupy WN bez ani jednego pręta zbrojeniowego?

To źle widzisz, żelbetowe słupy nie są na tyle wytrzymałe aby wytrzymać tak dużą poprzeczną siłę.
Zgłoś
sirapacz Wczoraj 20:05 1
w 22 sekundzie pęka słup i dolna część górnej części ucieka w prawo pod napręzeniami drutów elektrycznych. Nie zgina się ale strzela i ten dół ucieka w prawo. Ale jak przyjrzałem się na fragment słupa przed maską to widać trochę zbrojenia.
Zgłoś
TwójCzarnyPan Dzisiaj 4:07 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem