Ja p🤬le co za dwie tępe baby. Normalnie ja niewiem jaka oni w tych Chinach dozywaja wieku rozrodczego
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Lewitujący pies - David kundelfield. A później magiczna zamiana na smalec
Azjatki to bardzo bystre kobiety. Takie czarodziejki z księżyca.

Dwie głupie zawszone i śmierdzące żółte małpy... Wk🤬iłem się.
Ile to takich filmów się widziało, gdzie faceci bez wahania ratowali takie kundle.
PabloSkills napisał/a:
Azjatki to bardzo bystre kobiety. Takie czarodziejki z księżyca.
Właśnie widać

Jakim cudem jest ich tyle miliardów jeśli instynkt samozachowawczy jest u nich na poziomie paprotki.
podpis użytkownika
I tak to jest.
Większość kobiet by tak zareagowała, dlatego nie powinny wykonywać większości zawodów, a na pewno nie powinny pracować w służbach mundurowych itd., a jak wiemy jest jak jest. Baby mogą być przedszkolankami, kucharkami k🤬a pielegniarkami, ale nawet i to potrafią czasem sp🤬olić.
Mam wrażenie, że ta druga to by wsiadła do windy nawet jakby za drzwiami nie było kabiny. Gówno z ryżem zamiast mózgu

Buddaa09 napisał/a:
Większość kobiet by tak zareagowała, dlatego nie powinny wykonywać większości zawodów, a na pewno nie powinny pracować w służbach mundurowych itd., a jak wiemy jest jak jest. Baby mogą być przedszkolankami, kucharkami k🤬a pielegniarkami, ale nawet i to potrafią czasem sp🤬olić.
Poziom Twojego intelektu jest mniej więcej na poziomie obu kobiet. Pierwsza mnie załamała, druga wk🤬iła, a potem Ty jako wisienka na torcie.