Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
p................a 2016-09-17, 21:56 8
Każdy film z lektorem jest tragiczny. Z dubbingiem zresztą też.
Zgłoś
PhantomMask 2016-09-17, 22:16 62
pietras_ja napisał/a:

Każdy ogląda to co lubi i jak lubi...Nie możesz np. narzucać wszystkim tego, że lubisz w dupę.
Zgłoś
fiury 2016-09-17, 22:25 3
Masz internet od wczoraj?
Zgłoś
doopa 2016-09-17, 22:35
zajebiste efekty

i surfing na atari ;d
Zgłoś
boskigry 2016-09-17, 22:57 11
@pietras_ja
No troche p🤬lisz kolezko, tutaj dubbing jest kluczowy. Knapix wyzwala lawine nostalgii i dorzuca pare zajebistych tekstow, i na dodatek - "fuck you" to wreszcie "p🤬l sie".
Zgłoś
micran 2016-09-17, 23:06 2
Tego filmu na trzeźwo się nie ogląda... ale kilka tektów jest epickich oczywiście po angielsku bo po przetłumaczeniu już nie mają sensu

podpis użytkownika

Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Zgłoś
idaffi 2016-09-18, 0:39 1
knapik i kung fury, nie można nie dać piwerka

podpis użytkownika

No fucks given
Zgłoś
H................r 2016-09-18, 0:42
Są rzeczy głupie durne debilne a nawet Japońskie ale to to k🤬a ja p🤬le.
Zgłoś
mlecz1323 2016-09-18, 1:58 8
skrót lektora Pana Tomasza - najlepszy!
Zgłoś
teken 2016-09-18, 11:08 2
odkryłeś internet ? Ten film z lektorem wyszedł kilka dni po premierze

podpis użytkownika

Zgłoś
Thunbi 2016-09-18, 11:15 1
Nie wiem czy wiecie, ale określenia "Pan/Pani" nie używa się w odniesieniu do osoby nieobecnej. Używa się tylko w kontaktach bezpośrednich albo jako apostrofy, kiedy kierujemy pismo bezpośrednio do danej osoby.
Wiem, że w sumie to c🤬j, a nie różnica i autor chciał pokazać pozytywny stosunek do Tomasza Knapika ale nie wiem jak Was, mnie to w dzisiejszych czasach już mierzi.
Pan Prezydent Duda, Pan Cejrowski, Pan Wipler - zwolennicy prawej strony sceny nadużywają tego słowa. Trochę to już komicznie wygląda, bo wystarczy zerknąć na tytuł filmu np. "Wykłada Pana profesora Wolniczewicza..." i już wiadomo, że będzie wygłaszał poglądy prawicowe.
Widzicie też to?
Zgłoś
t................x 2016-09-18, 11:30
Odkąd pokazali moder tego pajaca w internetach to tak jak by każdy mu chciał obciągnąć. Lektor z nim był jest i będzie c🤬jowy. Chyba banda głuchych debili go wybierała jako lektora. Bez urazy ale c🤬j zj🤬 na prawdę sporo fajnych filmów.
Zgłoś
Magik2501 2016-09-18, 11:45 4
pietras_ja napisał/a:

A Shrek? Albo Epoka Lodowcowa? Bez naszego dubbingu mocno słabe. A dubbing tak naprawdę zrobił oba filmy.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
aushwitz 2016-09-18, 11:55 1
Knapik jest zajebisty i powiedziałbym że że z lektorem lepszy niż bez

Że o najlepszej el-muzyce z lat 80' nie wspomne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie