Wiem że była już wrzuta tego filmu ale nie z lektorem od Pana Tomasza Knapika- to co innego
Pan Knapik 30 min mi zabrał !
p................a
2016-09-17, 21:56
Każdy film z lektorem jest tragiczny. Z dubbingiem zresztą też.
pietras_ja napisał/a:
Każdy ogląda to co lubi i jak lubi...Nie możesz np. narzucać wszystkim tego, że lubisz w dupę.
Masz internet od wczoraj?
zajebiste efekty
i surfing na atari ;d
@pietras_ja
No troche p🤬lisz kolezko, tutaj dubbing jest kluczowy. Knapix wyzwala lawine nostalgii i dorzuca pare zajebistych tekstow, i na dodatek - "fuck you" to wreszcie "p🤬l sie".
Tego filmu na trzeźwo się nie ogląda... ale kilka tektów jest epickich oczywiście po angielsku bo po przetłumaczeniu już nie mają sensu
podpis użytkownika
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
knapik i kung fury, nie można nie dać piwerka
podpis użytkownika
No fucks given
H................r
2016-09-18, 0:42
Są rzeczy głupie durne debilne a nawet Japońskie ale to to k🤬a ja p🤬le.
skrót lektora Pana Tomasza - najlepszy!
odkryłeś internet ? Ten film z lektorem wyszedł kilka dni po premierze
Nie wiem czy wiecie, ale określenia "Pan/Pani" nie używa się w odniesieniu do osoby nieobecnej. Używa się tylko w kontaktach bezpośrednich albo jako apostrofy, kiedy kierujemy pismo bezpośrednio do danej osoby.
Wiem, że w sumie to c🤬j, a nie różnica i autor chciał pokazać pozytywny stosunek do Tomasza Knapika ale nie wiem jak Was, mnie to w dzisiejszych czasach już mierzi.
Pan Prezydent Duda, Pan Cejrowski, Pan Wipler - zwolennicy prawej strony sceny nadużywają tego słowa. Trochę to już komicznie wygląda, bo wystarczy zerknąć na tytuł filmu np. "Wykłada Pana profesora Wolniczewicza..." i już wiadomo, że będzie wygłaszał poglądy prawicowe.
Widzicie też to?
t................x
2016-09-18, 11:30
Odkąd pokazali moder tego pajaca w internetach to tak jak by każdy mu chciał obciągnąć. Lektor z nim był jest i będzie c🤬jowy. Chyba banda głuchych debili go wybierała jako lektora. Bez urazy ale c🤬j zj🤬 na prawdę sporo fajnych filmów.
pietras_ja napisał/a:
A Shrek? Albo Epoka Lodowcowa? Bez naszego dubbingu mocno słabe. A dubbing tak naprawdę zrobił oba filmy.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Knapik jest zajebisty i powiedziałbym że że z lektorem lepszy niż bez
Że o najlepszej el-muzyce z lat 80' nie wspomne